Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Briest laukums Lietuvā

Ja visi solījumi piepildīsies, šovasar 18 bedrīšu laukumā varēs uzspēlēt arī valsts dienvidu robežas viņā pusē. Par netālu no Viļņas topošā laukuma atklāšanas datumu ir pasludināts 1. jūlijs.

Par plāniem uzbūvēt pie Girijas ciemata klasiska standarta golfa laukumu kompānija „Capcom AB” paziņoja jau 2002.gada rudenī. Tika nodibināts uzņēmums „Vilnius Golf & Country Club”, kas savukārt nodibināja „Europos centrinis golfo klubas” (ECGK).

ECGK kļuva par 83 hektāru zemes īpašnieku, taču darbus aizkavēja strīdi par ainavas transformēšanas pieļaujamību. Taču visus jautājumus ir izdevies atrisināt, un 1.jūlijā ECGK laukumā tiks atklāta spēlēšanas sezona, golfs.lv klāstīja klubā.

Vai centrs būs interesants ne tikai ģeogrāfiskiem mērījumiem, bet arī spēs pievilināt golferus no tuvākām un tālākām vietām, diez vai izdosies izvērtēt pirms kļūs iespējams visu izmēģināt uz vietas.

Braucējiem no Rīgas ceļš līdz pašai Viļņai nebūs jāmēro, taču attālums līdz ECGK ir aptuveni tikpat liels kā līdz Lietuvas galvaspilsētai.

Pēdējās izmaiņas , 26.04.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē