Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Saliena iestrēgst bezceļā

Iepriekš uz 28.aprīli izsludinātā "Saliena Golf" atklāšana ir atlikta uz vēlāku laiku, jo izrādās, ka normālā veidā piekļūt spēlējamam deviņu bedrīšu PAR 3 laukumam ar automašīnu joprojām ir praktiski neiespējami. Būvdarbu uzraudzītājiem nācies atzīt, ka solītie piebraucamo ceļu klājuma darbi netiks pabeigti plānotajos datumos, un "Saliena Golf" nevar pašreiz garantēt pilnīgi drošu piekļūšanu laukumam.

Aizkavēšanos laukumā skaidro ar būvdarbu ieilgšanu un aprīkojumu piegādes aizkavēšanos. "Saliena Golf" norāda, ka vēl nav gatava vērt durvis visnotaļ prasīgajiem Latvijas golferiem, lai kā arī gribētu aicināt spēlētājus iemēģināt jauno un interesanto deviņu bedrīšu laukumu, kur labi sazaļojusī zāle jau tagad nodrošinot patīkamus spēles apstākļus.

Lēmumu par laukuma atklāšanas atlikšanu "Saliena Golf" laukuma vadība pieņēma vakar, izlemjot gaidīt būvdarbu pabeigšanu piebraucamajos ceļos un vairāku pasūtīto, bet aizkavējušos aprīkojumu ierašanos.

"Saliena Golf" komanda tomēr optimismu nezaudē, un no sezonas atklāšanas līdz ar vasaras sākumu neatsakās.

Lai nebūtu jāpārceļ vēl kādi datumi, konkrēts jaunais laukuma atvēršanas laiks tagad netiek nosaukts. Jau ilgi solītās deviņas bedrītes "Saliena Golf" cer atklāt pēc vienas vai divām nedēļām. Līdz tam uz golfa spēlētājus interesējošiem jautājumiem piedāvā atbildēt "Saliena Golf" laukuma recepcijā - tālrunis 7 160 300.

Pēdējās izmaiņas , 27.04.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē