Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Vidzeme ar oficiālu nolikumu

Kā iepriekš solīts, 2. Vidzemes atklātā ziemas čempionāta rīkotāji nāk klajā ar oficiālu turnīra nolikumu. Tā būtība tika darīta zināma jau iepriekš, taču oficiālajā versijā ir spēlētājiem patīkamas pārmaiņas. Piemēram, ar sponsoru atbalstu sarukusi iepriekš sludinātā dalības maksa. Pieteikumu reģistrēšana ir sākusies!

Ar Gata Birkava un "Autoserviss Birums" atbalstu čempionāta dalības maksa būs 50 eiro - tātad pagājušā gada līmenī, lai arī šoreiz Maljorkā tiks spēlēts jau divas dienas. Arī kopējā green fee summa ir mazāka, nekā matemātiski summējot oficiālo "Golf Park Puntiro" 3x18 bedrīšu tarifu.

Dalībniekiem līdz 1. decembrim jāiemaksā 100 eiro čempionāta rīcības komitejā. Arī pēc šī termiņa būs iespēja iekļūt spēlētājos, taču tad pašam nāksies gādāt par starta laiku rezervēšanu.

2. VIDZEMES ATKLĀTAIS ZIEMAS ČEMPIONĀTS GOLFĀ 2009

SACENSĪBU NOLIKUMS

1.    Sacensību mērķis:

Palielināt Vidzemes golfa spēlētāju ieguldījumu LATVIJAS golfa attīstībā, uzaicinot piedalīties godīgās sacensībās ar labākajiem LATVIJAS golferiem arī ziemas periodā.

2.    Sacensību vieta un laiks:

GOLF PARK PUNTIRÓ golfa laukums Maljorkas salā Spānijā, 2009. gada 20. un 21. martā.

3.    Sacensību formāts un noteikumi:

Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā Sentendjūsas Golfa kluba apstiprinātiem noteikumiem. Dalībniekiem HCP kartes obligātas. Handikaps nedrīkst būt sliktāks par 36. Sacensībās tiek izspēlētas 36 bedrītes, kuru ietvaros notiek divi turnīri.

-2. Vidzemes Ziemas atklātais čempionāts golfā:

Sitienu spēle bez handikapa Stroke. Dalībnieki – visi spēlētāji, kas piedalās sacensībās.

-2. Vidzemes Ziemas kausa izcīņa golfā:

Sitienu spēle ar handikapu – Neto rezultātu iegūst, atņemot no kopējā sitienu skaita spēlētāja handikapu. Dalībnieki – visi spēlētāji, kas piedalās sacensībās.

4.    Vietu dalīšana:

Ja vairāki spēlētāji dala pirmo - piekto vietu, uzvarētājs tiek noteikts “pēkšņas nāves” pārspēlē saskaņā ar Komitejas lēmumu. Pēc šī principa noskaidro pirmās piecas vietas katrā turnīrā.

5.    Starta laiki:

20. martā starts no 1. bedrītes saskaņā ar izlozi sākot no plkst. 9:30, 21. martā starts no 1. bedrītes saskaņā ar iepriekšējās dienas rezultātiem apgrieztā secībā sākot no plkst. 8:27, pēdējie iet pirmo četru vietu ieguvēji. Starts ik pēc 9 minūtēm. Reģistrēšanās ne vēlāk kā 30 minūtes pirms starta laika kluba recepcijā. Sacensību atklāšana 20. martā plkst. 9:00.

6.    Dalībnieki:

Sacensībās piedalās spēlētāji, kuri pieteikušies līdz 2008. gada 1. decembrim un iemaksājuši Tee Time rezervēšanas maksu EUR 100.-. Ja dalībnieks piesakās pēc šī noteiktā datuma, Tee Time rezervēšana jāveic pašam dalībniekam. Sacensību izloze notiks 2009.gada 18. martā plkst. 19:30. Pieteikties pie Jāņa Ūļa mob. t. 29242644, Jurģa Ābeles mob. t. 29216778, Gata Birkava mob. t. 29210277 vai Aināra Poča mob. t. 29243750.

7.    Tiesāšana:

Sacensību galvenais tiesnesis ir Juhi Pekkonens. Strīdīgu jautājumu gadījumā lēmumu pieņemšanā piedalās sacensību Komitejas locekļi. Pretenzijas jāiesniedz rakstiskā veidā ar neatgriezenisku izskatīšanas maksu EUR 100.- apmērā.

8.    Apbalvošana.

Čempionāta uzvarētājs saņems SIA „Autoserviss Birums” ceļojošo kausu. Katra turnīra uzvarētāji saņems kausus un piemiņas veltes. Sacensību noslēgums un apbalvošana notiks 2009. gada 21. martā.

9.    Dalības maksa.

EUR 50.-, green fee EUR 240.- (treniņdiena un sacensību dienas).

10.     Rezervēšana.

Sacensību Komiteja nodrošina Tee Times rezervēšanu spēļu dienās 20. un 21. martā un Tee Times treniņdienā sākot ar plkst. 9:48. Spēlētājiem pašiem jānodrošina nokļūšana un dzīvošana Maljorkā.

Pēdējās izmaiņas , 31.10.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē