Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

ETSU rudens sezonu noslēdz 2. vietā

Lauras Jansones pārstāvētā Austrumtenesijas Valsts universitāte (ETSU) rudens sezonas pēdējās sacensībās otrdien finišēja 2. vietā 19 komandu konkurencē. "Palmetto Intercollegiate" turnīrā Dienvidkarolīnā ETSU meitenes uzvarētājām no Džordžijas Valsts universitātes komandu ieskaitē zaudēja septiņus sitienus.

Jansonei turnīrs "Oak Point Golf Club" nebija no karjerā veiksmīgākajiem, taču rezultātu tendence vismaz bija pozitīva. Pirmajā kārtā nospēlējot ar 82 sitieniem (+10 virs PAR), turpmākajās dienās sekoja +8 un +6. Trīs dienu summā 240 sitienu, kas individuālo rezultātu tabulā deva dalītu 50. vietu.

Labākās ETSU kvintetā bija komandas debitante spāniete Mayte Vizcarrondo un Sinead O'Sullivan no Īrijas, kuras individuālajā ieskaitē ar +9 virs PAR dalīja 3. vietu.

Sezonas rudens daļa studentēm līdz ar to ir noslēgusies. Tagad ETSU komandā būs iespēja mierīgi izanalizēt līdzšinējos spēles līkločus un mērķtiecīgi sagatavoties sezonas pavasara sacensību daļai, kas sāksies 15. februārī Kalifornijā ar "Aztec Spring Invitational".

"Palmetto Intercollegiate" rezultāti: http://www.etsubucs.com/uploads/files/Final-Results.pdf 

Pēdējās izmaiņas , 29.10.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē