Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Izsludināts 2. Vidzemes ziemas čempionāts

Arvien tumšākās un drēgnākās dienas mudina golferus padomāt, ko uz kārā zoba likt ziemā. It īpaši, ja gribas uzspēlēt turnīrā, īsti vietā būs vidzemnieku piedāvājums laicīgi izbrīvēt vietu kalendārā braucienam uz Maljorku. 2. Vidzemes ziemas čempionāts notiks no 19. līdz 21. martam.

Šoreiz par sacensību vietu ir izraudzīts viens no jaunākajiem Maljorkas laukumiem "Golf Park Puntiro" netālu no Palmas. Treniņdiena plānota 19. martā, bet nākamās divas dienas tiks spēlēts sacensību ieskaitē.

Sitienu spēles uzvarētājs divu dienu summā kļūs par Vidzemes ziemas čempionu. Ja meistarības līmenis attur no pretenzijām uz uzvaru sitienu spēlē, varēs cīnīties par gandarījuma balvām HCP neto ieskaitē.

Laukuma green fee 18 bedrītēm ir 89 eiro, savukārt dalības maksa čempionātā - 70 eiro. Ja rīkotājiem izdosies piesaistīt kādu sponsoru, dalības izdevumi varētu arī sarukt. Pirmās iemaksas organizatori plāno iekasēt jau novembrī, taču līdz tam gaidāms arī izvērstāks čempionāta pieteikums.

Kāds īsti ir Jack Nicklaus uzņēmuma projektētais un pirms diviem gadiem atklātais "Golf Park Puntiro" laukums, smalkāk var izzināt tā mājaslapā http://www.golfparkmallorca.com/en/nuestro-club/index.php .

Tāpat iespējams iepazīties ar neatkarīgu ekspertu vērtējumu "Golf Park Puntiro" visdažādākajiem golfiskiem un ap golfu esošiem aspektiem http://www.mallorcagolf.info/courses/conditions/?id=17 .

Šībrīža biļešu cenas, paturot prātā "Air Baltic" īpašo apetīti uz golfa nūju īpašniekiem, šīs kompānijas mājaslapā svārstās ap 350 latiem. Pērkot kādā citā populārā Latvijas biļešu portālā, summa nedaudz pārsniegs 250 latu, bet, uzņemoties visu galu savilkšanu pašam, summa saruks vēl par pus simtu.

Pārdomas par paša iespējām spēlēt 2. Vidzemes ziemas čempionātā var materializēt arī atbildē uz 'Aktuālo jautājumu'.

Pēdējās izmaiņas , 28.10.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē