Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Garcia savu uzvaru velta Ballesteros

Pirmo uzvaru PGA Eiropas tūrē kopš 2005. gada svētdien guvušais Sergio Garcia veltīja Seve Ballesteros, kurš turpina cīnīties par dzīvību pēc galvas smadzeņu audzēja izoperēšanas. Ilgi gaidīto panākumu Garcia izcīnīja sev vēsturiskā laukumā, spēlējot "Castello Masters".

"Castello Masters" notika laukumā, kur 28 gadus vecais Garcia puikas gados mācījās spēlēt, turklāt viņa tēvs Victor joprojām turpina tur strādāt par kluba pro.

Pēdējā kārtā Garcia nospēlēja ar 67 sitieniem (-3 zem PAR) un summā par trim sitieniem apsteidza tuvāko sekotāju zviedru Peter Hedblom.

Trešais bija vēl viens zviedrs Alexander Noren, kurš, starp citu, labi zināms Arnim Grinbergam, Andrim Bisniekam un Elmāram Rancānam, jo tieši šādas komplektācijas kvartets pirms trim gadiem uzvarēja "Hansabanka Baltic Open" Pro-Am turnīrā.

Tikmēr mediķi par Ballesteros veselības stāvokli būtiskus jaunumus nav pavēstījuši. Piektdien notikušo trešo operāciju ķirurgi uzskata par izdevušos, 51 gadu vecā piecu "Major" turnīru čempiona stāvokli dēvējot par "nopietnu, bet stabilu".

Pēdējās izmaiņas , 27.10.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē