Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

ETSU meklē līderes

Pikta pēc otrdien noslēgtā "Lady Pirate Intercollegiate" turnīra bija Lauras Jansones pārstāvētās Austrumtenesijas valsts universitātes (ETSU) trenere Stefanie Shelton, norādot, ka komandā šobrīd pietrūkst stabilitātes un līderu, kas spētu katrā sacensību kārtā parādīt labus rezultātus.

Lai komanda labi nospēlētu tādos turnīros kā "Lady Pirate Intercollegiate", ir nepieciešams novērst milzīgo nestabilitāti, komandas mājaslapā vēstīja Shelton. Trenere arī sagaida, ka divas spēlētājas komandā saņemsies un būs līderes katrā turnīrā. Pagaidām ETSU komanda šosezon spēlējot bez skaidri izteiktām līderēm.

"Lady Pirate Intercollegiate" ETSU golferes komandu ieskaitē dalīja 9. vietu, no uzvarētājām atpaliekot 45 sitienus. Arī iepriekšējais turnīrs, kurā Jansone nespēlēja pasaules amatieru čempionāta dēļ, komandai nebija vairāk izdevies.

Turnīra pēdējā kārta ar +9 virs PAR Jansonei bija turnīrā visneveiksmīgākā, turklāt visas komandas biedres nospēlēja mazliet labāk. Kopvērtējuma individuālajā ieskaitē Jansonei dalīta 47. vieta (+22 virs PAR). No ETSU spēlētājām augstāk bija divas golferes, kas sacensības noslēdza dalītā 40. vietā.

Daudz laika, lai nomestu neveiksmju nastu, un ar svaigām emocijām saņemtos nākamajām cīņām, nebūs, jo jau pēc nedēļas Dienvidkarolīnā sāksies "Edwin Watts-Palmetto Intercollegiate" turnīrs.

"Lady Pirate Intercollegiate" rezultāti:  http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/player/static/player1339.html

Pēdējās izmaiņas , 22.10.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē