Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pēc Austrālijas Ziemeļkarolīnā

Daudz laika pārdomām pēc starta pasaules amatieru komandu čempionātā Austrālijā nav bijis Laurai Jansonei, kura jau atgriezusies ASV studentu sporta apritē. Jansone Ziemeļkarolīnā aizvadījusi divas kārtas "Lady Pirate Intercollegiate", kur jūrmalnieces pārstāvētā Austrumkarolīnas valsts universitāte (ETSU) pēc divām kārtām ir turnīra tabulas vidusdaļā.

Jansone abas pirmās kārtas nospēlēja līdzīgi. Turnīra pirmajās 18 bedrītēs bija +6 virs PAR atbilstoši 77 sitieni, kas bija dienas labākais rezultāts komandā. Otrajā raundā sekoja +7, kas nu jau bija ceturtais rezultāts komandā.

Komandu ieskaitē ETSU "Lady Bucs" ieņem 8. vietu 20 augstskolu konkurencē, līderēm no Džoržijas valsts universitātes zaudējot 35 sitienus. ETSU trenere Stefanie Shelton atzīst, ka viņas vadītās golferes vēl nespēlē ar pārliecību par sevi, taču tas brīdis noteikti pienākšot.

Individuāli Jansone dala 33. vietu, saglabājot visas izredzes turnīrā finišēt vismaz kā labākā savas komandas spēlētāja. Turnīra pēdējā kārta tiks izspēlēta otrdien.

"Lady Pirate Intercollegiate" dalībnieču vidū lasāms arī kāds cits Latvijas golfā labi zināms uzvārds. Taču šajā gadījumā tā it tikai kāda sakritība - Ana Maria Puche Austrumkarolīnas universitātē nonākusi no Kolumbijas, nevis no kādas Ķīšezeram tuvākas valsts.

"Lady Pirate Intercollegiate" rezultāti:  http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/player/static/player1339.html

Pēdējās izmaiņas , 21.10.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē