Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Salienas sezona noslēgta

Lutinošos laikapstākļos aizvadītās nedēļas nogalē noslēdzās Salienas sacensību sezona. Tas gan noslēguma mačos nepadarīja cīņu par uzvaru vienkāršāku, un vairāki favorītu pāri palika tālāk no laureātu trijnieka. Intrigu vairoja arī uzvarētājiem solītās balvas – sezonas kartes 2009. gadam.

Greensome spēles formāts turnīrā parādīja savu izaicinošo būtību un nereti spēlētājam lika partnera priekšā justies vainīgam par ne pārāk spožo sitienu. Tā kā labāko bumbu varēja izvēlēties tikai pēc sitiena no tee, bet tālāk laukumā sitienus izdarīja pamīšus abi spēlētāji, kļūdu cena bija visai augsta.

Šādos apstākļos labāko rezultātu sasniedza Edvard Charnock un Kārlis Plensners, savācot 41 stableford punktu. Otro vietu ar 39 punktiem guva Ivars Gerhards/Uģis Drengers, bet trešie ar 38 punktiem bija Kārlis Skalbergs/Agris Purvišķis.

Tālākais sitiens pretvējā 9.bedrītē izdevās Ervīnam Fogtam. Savukārt tuvākais trāpījums karodziņam 17.bedrītē - Andrim Keiselam, bet tālākais izsitiens dāmām 18.bedrītē – Vinetai Rukai.

Diena noslēdzās ar saviesīgu un sirsnīgu sezonas noslēguma balvu pasākumu „Elefantā”, kur apbalvoja ne vien turnīra uzvarētājus, bet arī Salienas Golfa Kluba labākos. Sveica sezonas statistikas laureātus kluba biedru čempionāta reitingā, sezonas Top-10 spēlētājus, handikapa izaugsmē labākos kluba biedrus trijās HCP grupās, kā arī citus izcilniekus.

Noslēguma turnīra godalgoto vietu ieguvēji saņēma balvas no „GolfLife” pro veikala un „DT Mobile” tuvākajam un tālākajiem sitieniem. Savukārt sezonas karte pienācās Charnock un Plensneram.

Charnock 500 latu vērto karti tūlīt lika vairāksolīšanā ar sākuma cenu 200 latu. Ne bez pacīnīšanās un pārsolīšanas pie gada kartes 456 latiem tika 2008.gada Kluba biedru čempionāta reitinga pirmais numurs Aigars Griņjo.

Kā noslēguma runā teica šīs sezonas Salienas Kluba čempions Nick Archer, ir tikai jāspēlē. Ja tā tiks turpināts gan spēlēšanā, gan junioru un jauno spēlētāju audzināšanā un atbalstīšanā, nekas neies zudumā un viss noteikti izdosies.

Pēdējās izmaiņas , 20.10.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē