Arhīvs
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

Broders nospēle ar PAR

Veiksmīga diena sestdien Austrālijā bija Kārlim Broderam, kurš "The Royal Adelaide Golf Club" laukumu izspēlēja ar PAR atbilstošu rezultātu. Pareizāk gan varbūt būtu teikt, ka veiksme pasaules čempionāta trešajā kārtā pat nedaudz novērsās, jo rezultāts varēja būt arī mīnusos. Mikus Gavars nospēlēja ar +7 virs PAR, bet Reinholda Pīrāga rezultāts bija +11 virs PAR.

Brodera izdevusies spēle veicināja to, ka trešajā kārtā Latvijai bija līdz šim labākais komandas rezultāts +7 virs PAR.

Šoreiz latvieši spēlēja agri no rīta, kad gaiss vēl nebija sakarsis vairāk par 25 grādiem. Broders atzina, ka izdevies nospēlēt stabili, un izdevies praktiski viss - īsā spēle, garā spēle, bet jo īpaša pārliecība nepameta uz grīna. Bērdiju iespējas tikušas izmantotas diezgan labi.

Līdz ar to Brodera rēķinā trīs bērdiji un trīs bugiji, viens no kuriem bija aklas nejaušības izraisīts. 2. bedrītē (PAR 5), kas secībā tika spēlēta kā 11. bedre, Broders ar otro sitienu bija pie grīna, taču bumba slīpumā tā gulējusi pie čiekura, ka nācies sist prom no karoga, lai ar nākamo sitienu atkal sistu virsū.

Gan Gavars, gan Pīrāgs atzina, ka slikti gājis īsajā spēlē un uz grīniem. Gavaram priekšpēdējā bedrītē dabūtais dubultais bugijs bijis no norauta draiva. Savukārt Pīrāgam fatāla bija dienas 7. bedrīte (PAR 3) ar septiņiem sitieniem. No bunkura šenka dēļ bumba lidoja pāri grīnam kokos, tad vēl, sitot no kokiem, nūja trāpīja pa koku un kāts vidū pārlūza uz pusēm. Bet galvenais, ka nekrita puti.

Vēl pirms visu komandu finiša Latvija dala 49. vietu, un būtiski šīs pozīcijas pirms pēdējās kārtas nemainīsies.

Sestdien Latvijas komandu gaida pusdienas Latviešu namā, un arī čempionāta noslēguma kārtu svētdien varēs spēlēt agrāk no rīta.

Pasaules amatieru komandu čempionāts:

Komandu ieskaite: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/team/static/team1288.html

Individuāli: http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/player/static/player1288.html 

Latvijas golferi: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/team/static/tdetail38_1288.html

Pēdējās izmaiņas , 18.10.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē