Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Sākts ar 45. vietu

Pēc pirmās sacensību dienas Latvijas vīriešu komanda pasaules amatieru komandu čempionātā dala 45. vietu ar ieskaites rezultātu +12 virs PAR. Krietni veiksmīgāks sākums padevās kaimiņiem iguņiem, kuri pirmās kārtas noslēgumā ir dalītā 25. vietā 65 valstu konkurencē.

Labāko rezultātu Latvijas komandā uzrādīja Kārlis Broders, "Grange Golf Club" Rietumu laukumā nospēlējot ar +3 virs PAR atbilstošiem 75 sitieniem. Rezultātu kartiņā Kārlim viens bērdijs un četri bugiji.

Raibāk klājās Mikum Gavaram, kurš turnīru iesāka ar +9 virs PAR. Viņam bija gan trīs bērdiji, gan seši bugiji, gan divi trīskārši bugiji. Savukārt Reinholds Pīrāgs savas pirmās 18 bedrītes šāda līmeņa sacensībās izspēlēja ar +11 virs PAR. Summā savākti trīs bugiji un četri divkārši bugiji.

Mikus pirmajā kārtā būtu vēlējies labāku garo spēli, no Austrālijas vēsta delegācijas vadītāja Santa Puče. Labi gājis ripināšanā, bet ļoti grūti čipošanā. Vissarežģītāk bijis 60 metru distancē sist ar vedžu, jo no grīna bumbiņa atlecot kā no dēļu grīdas.

Uz grīniem diez cik labi nejutās Kārlis, jo īsta distances izjūta tā arī neparādījās. Summā 14 bedrītēs uz grīniem tikts ar GIR, bet savākti arī trīs trīsputi.

Reinholds gājis bez debitanta satraukuma, un spēle veikusies gan uz grīniem, gan ap tiem. Toties pirmie sitieni bijuši fatāli neveiksmīgi. Tā kā draiveris neklausījis, pēc tam nācies cīnīties ārā no rafiem, kokiem, krūmiem un līdzīgām nepatikšanām.

Čempionātā spēlējamas vēl trīs kārtas, tā kā cīņa nupat tik sākusies. Vislabāk starta atrāviens izdevās amerikāņiem, kas iesāka ar -10 zem PAR. Līderu tuvākie konkurenti ir skoti (-8) un puertorikāņi (-7).

Igauņi nospēlēja ar +3 virs PAR un vismaz pagaidām ir priekšā arī tādām valstīm kā Vācija, Austrija un Somija. Paul Pohi laukumu izgāja ar PAR, Egert Poldma nospēlēja ar +3, un šajā situācijā Mark Suursalu +10 vairs nebija būtisks.

Pasaules amatieru komandu čempionāts:

Komandu ieskaite: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/team/static/team1288.html

Individuāli: http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/player/static/player1288.html 

Latvijas golferi: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/team/static/tdetail38_1288.html

Pēdējās izmaiņas , 16.10.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē