Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

"Viesturos" galvenās balvas divām ģimenēm

Sezonas noslēguma turnīrā "Viesturos" svētdien 30 komandu konkurencē uzvarēja viena komanda, taču galvenās balvas tika divām ģimenēm. Ja turnīrā pirmo vietu būtu guvusi viena ģimene, katrs no uzvarētājiem pa māju varētu darboties ar savu jauno putekļsūcēju.

Gan rudens saules iekrāsotie zeltainie laika apstākļi, gan laukuma stāvoklis ļāva golferiem sezonas noslēguma turnīru aizvadīt gana komfortabli, lai vīlušies nejustos arī tie, kas šoreiz palika bez balvām.

Uzvarai šoreiz bija vajadzīgs ļoti labs rezultāts, un vislabāk šādām prasībām atbilda Aigara Pērkuma un Viktorijas Lipskas spēle. Pirmās vietas ieguvēji scramble spēlē finišēja ar neto 59 sitieniem (stroke 69) un par viena neto sitiena tiesu apsteidza Igoru Lipski un Jūliju Osmolovsku. Vēl par sitienu tālāk palika trešās vietas ieguvēji Juris Vaskāns un Kristaps Krištopans.

Speciālu balvu saņēma arī komanda, kas rezultātu tabulā balstīja visus augstāk stāvošos. 30. vietu guvušais duets jaunajā sezonā baudīs "Viesturu" treneru īpašu labvēlību.

Lai gan ziema vēl pie durvīm gluži neklauvē, golfa laukums, lai saglabātu labu izskatu, nevar atļauties ignorēt nopietnākas kosmētiskās procedūras. Tādēļ no pirmdienas "Viesturos" būs ziemas grīni ar attiecīgām green fee cenām (-50%).

Savukārt treniņlaukums turpmāk "Viesturos" darbosies tikai no trešdienas līdz svētdienai. Darba laiks plkst. 9-18.

Pēdējās izmaiņas , 12.10.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē