Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo" sezonu noslēdz "Aldari"

Komanda ar itin vasarīgu nosaukumu "Aldaris" sestdien uzvarēja "Ozo Golf Club" sezonas noslēguma turnīrā un, iespējams, tā ir zīme, ka golfa spēlēšanas laiks aukstuma dēļ vēl tik drīz nebeigsies. "Ozo" sezonas pēdējā oficiālā turnīra uzvarētāju godā finišēja Johnny Fanello, Andris Gaters, Edward Charnock un Gints Zeltiņš.

Turnīra formāts paredzēja komandas sadalīšanu pāros, kas spēlēja labāko bumbu. Pēc 18 bedrīšu izspēles abu pāru rezultātus summēja un atņēma komandas handikapu. Pēc visiem aprēķiniem uzvarētāju rezultāts bija 129,8 punkti.

Otro vietu, atpaliekot nedaudz vairāk par diviem punktiem, ieņēma "Enri" (Michael Tavis, Andrejs Bobrovs, Jevgeņijs Nimets, Kristaps Krištopans), bet labāko trijnieku noslēdza vēl 2,9 punktus tālāk finišējusī jubilejas komanda "Dokam-50" (Armands Puče, Mārtiņš Pukše, Vitauts Tučkus, Ivars Grunte).

Sezonas pēdējos mačus "Ozo" izbaudīja 23 komandas.

Savukārt svētdien sacensību kalendārā punktu liks "Viesturos". Lai ziemā labāk sagatavotu mājās ripināšanas treniņgrīnu, uzvarētāji katrs saņems pa putekļsūcējam no "RD Electronics".

Pēdējās izmaiņas , 11.10.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē