Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pēc otrās dienas 27. vieta

Latvijas golferes ceturtdien Adelaidā aizvadīja otro kārtu pasaules amatieru čempionātā Austrālijā, iekļaujoties komandā noteiktajā minimālajā programmā, un nospēlējot ar +10 virs PAR. Labāko rezultātu komandā sasniedza Laura Jansone ar +2 virs PAR, bet Kristai un Mārai Puisītēm attiecīgi +8 un +9 virs PAR. Čempionāta pusceļā latvietes dala 27. vietu.

Vadību pēc otrās no četrām sacensību dienām saglabāja zviedrietes, kam komandas rezultāts divu kārtu summā ir -15 zem PAR. Zviedrijas komanda tuvākās konkurentes Spānijas golferes apsteidz par astoņiem sitieniem.

Austrumeiropas konkurencē neviena komanda nav tikusi augstāk par Latviju. Čehietes tāpat dala 27. vietu, bet Krievija ir dalītā 32. vietā 48 valstu konkurencē.

Ceturtdien Latvija spēlēja "Grange Golf Club" Rietumu laukumā. Jansonei sekmes ripināšanā te izvērtās krasi labākas nekā dienu iepriekš Austrumu laukumā. Otrajā kārtā par 10 putiem mazāk, un jau pirmajā bedrītē iekrita četrmetrīgs bērdija puts. Jansones rēķinā šoreiz četri bērdiji, četri bugiji un divkāršs bugijs.

Savukārt Kristai pirmajā deviņniekā gāja īsā spēle, bet otrajā - garā, no Austrālijas vēsta Santa Puče. Kristai rezultātu kartiņā 80 sitienu - viens bērdijs, septiņi bugiji un divkāršs bugijs.

Mārai otrajā deviņniekā nojuka tālie sitieni, līdz ar to, lai tiktu uz grīniem, bija jācīnās ārā no bunkuriem vai jāčipo. Noturēties viencipara plusos palīdzējusi ripināšana, kas gāja no rokas. Summā 81 sitiens ar diviem bērdijiem, septiņiem bugijiem un diviem divkāršiem bugijiem.

Tā kā komanda izpildīja dienas minimālo programmu, neiekrītot padsmitu plusos, meitenes nopelnīja dienu iepriekš jau noskatīto banānu/karameļu kūku.

Arī piektdien Latvijai jāspēlē Rietumu laukumā, kur kompanjones flaitos būs kaimiņienes rezultātu tabulā Čehijas un Filipīnu golferes.

Pasaules amatieru komandu čempionāta rezultāti:

Komandu ieskaite: http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/team/static/team1289.html

Individuāli: http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/player/static/player1289.html

Latvijas golferes: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/team/static/tdetail29_1289.html

Pēdējās izmaiņas , 09.10.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē