Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Golfs.lv ir klāt

Klāt oktobris, kas ne tikai golfa spēlē, bet arī „Golfs.lv” lappusēs rod atspoguļojumu kā zelta laiks. Numura lielajā intervijā lasiet klīnikas EGV vadītāja Voldemāra Lejiņa pārdomas par brīnumiem golfā un dzīvības radīšanā, kā arī atzītā medicīnas speciālista uzskatus par mūsdienu pasaules attīstības virzieniem.

Tiem, kas allaž ar kritisku aci vērtē savas golfa nūjas saturu, būs interesanti iepazīties ar jaunākajiem nūju testu rezultātiem. It īpaši tiem, kas piekrīt apgalvojumam, ka golfā lielākais pārbaudījums ir spēle uz grīna.

Par aizejošo sezonu atgādina ne tikai koku krāsainās lapas golfa laukumos, bet arī apskats par dažiem rudens turnīriem. Pēc ilgāka laika „Viesturos” atdzimis Nakts golfs un tradicionāli uzņemti pret golfu nevienaldzīgie mūziķi, bet „Knauf Invitational” rādīja, kādēļ uzņēmēji visā pasaulē labprāt rīko īpašus turnīrus aicinātiem viesiem

Ne tik spoži kā iepriekšējos gadus pašmāju golferiem veicās Salienā notikušajā „Volkswagen Masters” kvalifikācijas turnīrā, taču, neraugoties pasākuma izplešanos Baltijas mērogā, vismaz viens pārstāvis no Latvijas jau trešo gadu pēc kārtas spēlēs finālturnīrā Dienvidāfrikā.

Kam apņēmība trenēties nezūd līdz ar pirmajām salnām, noderēs Salienas trenera Hakan Svensson ieteikumi racionālākiem treniņiem un rakstura audzināšanai uz grīna, kā arī īsajā spēlē.  

Pēdējās izmaiņas , 06.10.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē