Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Ieskats statistikā

Īsi pirms sezonas noslēguma iespējams iepazīties ar statistikas rādītājiem, kas drīzāk varētu mainīties ja vien kādu precizējumu dēļ, bet ne pēc jauniem rezultātiem. Līdzšinējiem kavējumiem ir vairāki cēloņi, vēsta Signis Vāvere, kas veic iesūtīto datu apstrādi.

Piemēram, "Volkswagen Masters" rezultāti nav ieskaitīti tādēļ, ka no Salienas arī pēc atgādinājumiem nav saņemta visa nepieciešamā informācija. Tādēļ arī golferiem varēja rasties jautājums, kāpēc reitinga sarakstā iekļautie turnīri LGF statistikā tā arī nav parādījušies.

Savukārt Latvijas Match-play čempionāts tapa jau sezonas laikā, un tas reitinga sarakstos nav iekļauts. Turklāt statistikā atšķirībā no sitienu spēles vai stableford rezultātiem šāda turnīra informācija nav iekļaujama. Ja tiek pamanītas kādas kļūdas, to var darīt zināmu uz e-pastu signis_vavere@yahoo.com .

Vēl viens būtisks aspekts ir Latvijas golferu skaita pieaugums, jo apstrādātā informācija kļūst arvien smagāka, un tās izvietošana mājaslapā kļūst problemātiska.

 

Pēdējās izmaiņas , 02.10.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē