Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Reitingi visām gaumēm

Tā kā oficiālo sacensību sezona ir tuvu loģiskam noslēgumam, nav sagaidāmas būtiskas izmaiņas reitingu sarakstos, kas nule kā publicēti to jaunākajās versijās. Savu oficiālo reitingu gan kungiem, gan dāmām publicējusi Latvijas Golfa federācija, gan arī GK "Viesturi", kur nomināciju ir vairāk.

Negaidītas atklāsmes LGF reitingā gan velti meklēt, jo formulu nianses spēku samēru tik ļoti neizmaina, lai visu sagrieztu kājām gaisā. Gan kungiem, gan dāmām pirmajā Latvijas spēlētāju trijotnē ir tie golferi, kam oktobrī jāpārstāv Latvija pasaules amatieru komandu čempionātā Austrālijā.

Kārlim Broderam seko Mikus Gavars un Reinholds Pīrāgs, kuru gan apsteidzis Rob Swedberg. Savukārt dāmām Lauras Jansones tuvākās sekotājas ir Māra un Krista Puisītes.

No stabilāka vecuma amatieriem visaugstāk ticis Andris Cinis, kurš noslēdz pirmo piecinieku. Dāmām no ilgākus gadus spēlējošām golferēm uz 5. vietu tikusi Vineta Ruka, ko apsteigusi vēl tikai Elīza Vilde.

Ruka un Daiga Puisīte šosezon bijušas viscentīgākās reitinga turnīru dalībnieces, katra piedaloties 17 sacensībās. Turpretim kungiem absolūti rekordisti ar 21 turnīru katrs ir Vilis Krištopans un Ilmārs Naglis seniors.

Savs reitings apkopots arī GK "Viesturi", kas, pirmkārt, dod ieskatu par kluba biedru lojalitāti, piedaloties savos turnīros, taču tajā pat laikā arī bez meistarības virsotnes tajā neaizsniegt. Kungiem pirmajā trijniekā iekļuvuši Aigars Pērkums, Vilis Krištopans un Aigars Rodze. Dāmām visaugstāk ir Daiga Puisīte, senioriem - Lidija Gavrilova un Lehs Luginskis, bet jauniešiem - Kristaps Opits un Indra Eniņa.

Pēdējās izmaiņas , 29.09.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē