Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Klubu kausa uzvar "Avoti" (2)

Tradicionālajā "DnB Nord" bankas Klubu kausa izcīņā svētdien Salienā vadošajās lomās bija vidzemnieki. Par galvenās balvas ieguvējiem kļuva "Avotu" golferi, bet otro vietu guva "Denderi". Komandu kospskaits bija ar diviem cipariem rakstāms, un rīkotāji cer, ka ne mazāka atsaucība būs arī pēc gada.

Būtībā turnīrs bija nevis klubu, bet gan klubu komandu sacensības, jo daļu klubu pārstāvēja vairākas sešu spēlētāju komandas.

Piemēram, atsevišķajā sitienu spēles ieskaitē, kur šajā turnīrā gan iespējams saņemt tikai otrā plāna balvu, par labāko vispirms atzina Salienas Prezidenta komandu, kur citu dalībnieku vidū kopā ar kluba prezidentu Lars Jonsson bija arī kluba pro Hakan Svensson un Salienas direktors Edward Charnock.

Taču pēc rūpīgākas iedziļināšanās vēlāk atklājās, ka sitienu spēlē pārāka par konkurentiem tomēr bijusi "Viesturu II" komanda, kas Salienas Prezidenta sešinieku apsteidza par vienu sitienu. HCP neto ieskaitē Salienas Prezidenta komanda saglabāja trešo vietu.

Radošākās komandas bija parūpējušās, lai tās atpazītu ne tikai pēc vienota gara, bet arī formas. Tā Dāmu kluba spēlētājas nevarēja nepamanīt moži rozā cepurīšu dēļ, kas bija pieskaņotas rudenīgajam klimatam.

Lai gan ne tik izteikti kā citus gadus, arī šoreiz laika apstākļi Klubu kausam tomēr bija sagādāti gana labi, jo neliels lietutiņš pirms turnīra sākuma golferus tikai mazliet pabaidīja, bet vēlāk dienas laikā dažbrīd saulīte neslēpa savu vaigu.

Pēdējās izmaiņas , 22.09.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē