Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Pilnā loze Vildem

Papildus laureātu balvu dalīšanai sestdien „Ozo Golf Club” bija pienācis brīdis noteikt, kam nākamgad laukums dāvina iespēju visas sezonas garumā spēlēt bez maksas. „Playlife Birdie Day” noslēgumā veiksme uzsmaidīja Valteram Vildem, kura bērdijs izrādījās nākamās sezonas abonementa vērtībā.

„Ozo” laukumā veicot rudens darbus, sasniegt labus rezultātus tajā kļuvis jūtami vienkāršāk appļautā rafa dēļ. Tādēļ uzvarai turnīrā vajadzēja augstvērtīgu rezultātu, bet bumbiņa pati bedrītē nekad jau neielēks.

Uzvarēja Andris Cinis, nospēlējot ar 73 sitieniem. Otro vietu ar 75 sitieniem guva Vitauts Tučkus, bet trešais ar 77 sitieniem bija Mārtiņš Pukše.

Savukārt dāmu konkurencē uzvarēja Daiga Puisīte, otrā bija Monta Sokolovska, bet trešo vietu piešķīra Vinetai Rukai.

Ar vienādu sitienu skaitu nospēlēja Ruka un Linda Dobele, un lēmumā par 3. vietas piešķiršanu izšķirošs bija apsvērums, ka junioru izlases spēlētājiem ir nodrošinātas daudz lielākas iespējas sasniegt augstus rezultātus. Lai ieņemtu augstāku vietu, junioriem konkurenti ir jāuzvar, nevis jānospēlē ar tiem vienādi.

Laureāti saņēma dāvanu kartes no sacensību atbalstītāja „Playlife”, kas noskaņojies uz palikšanu golfā arī nākotnē.

Vismaz pie kāda bērdija mačos tika ap trijiem desmitiem dalībnieku, bet ražīgākie bija vienā flaitā spēlējušie Cinis un Jānis Lediņš. Abi golferi sapelnīja pa četriem bērdijiem.

Sezonas abonementa izlozē vispirms izvilka lozi ar Sven Erik Johansson vārdu, taču, lai saņemtu balvu, viņam atbilstoši nolikumam vajadzēja pašam būt uz vietas. Tas nebija noticis, tādēļ izloze turpinājās un lielais veiksminieks izrādījās Vilde.

Tā kā „Ozo Golf Club” biedriem iespēja laimēt bezmaksas sezonas abonementu praktiski nenozīmēja kādu guvumu, viņu konkurencē bērdiju sitēji izlozēja solīdu somu. Tā nonāca Andreja Bobrova īpašumā.

Golferus sestdien palutināja laika apstākļi, nesūtot aukstumu un vēju, bet itin siltu laiku, bezvēju un dažbrīd pat saulīti. Tas mudina cerēt, ka „Ozo” kalendārā atlikušais pēdējais turnīrs iezīmēs tikai oficiālo sacensību noslēgumu, bet spēlēšana turpināsies vēl labu laiku.

Pēdējās izmaiņas , 20.09.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē