Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Pēdējā kārtā latviešiem +10

Gan Krista Puisīte, gan Kārlis Broders ceturtdien "Dundonalds Links" laukumā nospēlēja ar +10 virs PAR atbilstošiem 82 sitieniem, kas Latvijas amatieru čempionei ļāva Skotijā finišēt pašā rezultātu tabulas viducī, bet mūsu amatieru čempions "The Duke of York Young Champions Trophy" izcīņu noslēdza ceturtajā desmitā.

Jorkas hercoga atbalstītais jauno čempionu turnīrs izvērtās par viena aktiera priekšnesumu. Par vienu no spožākajiem Anglijas jaunajiem golfa talantiem uzskatītais Stiggy Hodgson trīs kārtu summā nospēlēja ar -4 zem PAR, tuvāko konkurentu apsteidzot par 11 sitieniem.

Krista dalīja 24. vietu ar kopējo rezultātu +23 virs PAR, savukārt Broders ar +26 virs PAR ierindojās 33. vietā 50 finišējušo dalībnieku konkurencē. Labākā no meitenēm holandiete Marieke Nivard nospēlēja ar +11 virs PAR, taču cīņā par galveno balvu dzimumi netika šķiroti.

Jorkas hercogs ar savā turnīrā redzēto bija ļoti apmierināts, uzverot augsto meistarības līmeni un acīmredzamo progresu sacensību astoņu gadu ilgajā vēsturē.

"Daudzi no šiem jaunajiem cilvēkiem šajā spēlē kļūs par kaut ko ievērojamu. Viņi tiecas uz virsotni," teica Princis Andrew.

Astoņos turnīra gados ir sasniegts tik daudz, ka prasīt tagad vēl kādu kāpumu būtu grūti, atzina hercogs. "Viena lieta ir skaidra - šo nedēļu es neparko negribētu palaist garām," viņš piebilda.

"The Duke of York Young Champions Trophy" rezultāti pēc 2. dienas: http://www.event-man.net/leaderboard.aspx?cid=101&en=20 

Pēdējās izmaiņas , 18.09.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē