Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Broders pie Jorkas hercoga sāk desmitniekā

Pēc otrdien aizvadītās pirmās kārtas Kārlis Broders dala 9. vietu Jorkas hercoga turnīrā, kur aicināti piedalīties tikai nacionālo U-18 čempionātu uzvarētāji un dažu citu īpašu turnīru čempioni. Uz Skotiju spēlēt "Dundonalds Links" laukumā devusies arī Krista Puisīte, kura pēc 18 bedrītēm ir ceturtā desmita vidū.

Broders turnīra pirmo kārtu izspēlēja ar +5 virs PAR. Līdera angļa Stiggy Hodgson rezultāts bija -3 zem PAR, taču kopumā laukumu mīnusos spēja atstāt tikai trīs labākie.

Puisīte turnīru 51 dalībnieka konkurencē iesāka ar +12 virs PAR un dala 36. vietu. Taču aiz muguras sacensībās ir tikai trešā daļa ceļa - turnīrs noslēgsies pēc 54 bedrīšu izspēles. Ceturtdien čempionam balvu pašrocīgi pasniegs turnīra galvenais patrons Jorkas hercogs Princis Andrew.

Uzvarētāju turnīrā nosaka kopējā puišu un meiteņu konkurencē. Ir arī papildus balvas atsevišķi labākajam turnīra jaunajam golferim un golferei, taču šīs jau ir otrā plāna trofejas tāpat kā balva par turnīrā sasniegto absolūti labāko vienas kārtas rezultātu.

"The Duke of York Young Champions Trophy" rezultāti pēc 1. dienas: http://www.event-man.net/leaderboard.aspx?cid=101&en=20 

Pēdējās izmaiņas , 16.09.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē