Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Klubi uz gadskārtējo "DnB Nord" bankas kausu

Par stabilu tradīciju uz Latvijas golfa skatuves kļuvusi "DnB Nord" bankas klubu kausa izcīņa, kas svētdien risināsies jau septīto reizi. Taču septītajā gadskārtā ir arī kāds būtisks jaunums - lai vienlaicīgi satilpinātu visos spēlēt gribošos klubus, pirmo reizi turnīrs risināsies Salienas Kluba laukumā.

Pērn Klubu kausā spēlēja 10 komandas, kam nebija vienkārši satilpt "Viesturu" laukumā, tādēļ šoreiz izvēlēta plašāka vieta. Tāpat kā pērn arī šoreiz katrai komandai jāpiesaka seši spēlētāji, kuru visu rezultāti ietekmēs kluba ieņemto vietu.

Galvenajā ieskaitē balvas dalīs HCP neto formātā, tātad pēc komandas sešu spēlētāju neto rezultātu summas. Laureātus atsevišķi sveiks sitienu spēles formātā, kur komandas rezultātu arī veidos sešu spēlētāju izdarīto sitienu summa.

Būtiski, ka katrs klubs var pieteikt arī vairākas komandas, ja vien ir pietiekams skaits spēlētgribētāju. Tā kā ne viens vien Latvijas golferis ir vairāku klubu biedrs, jau laicīgi jāizlemj, kura kluba krāsas aizstāvēt šajā turnīrā.

Pieteikumus var iesniegt līdz piektdienas vakaram.

"DnB Nord" 7. Latvijas golfa klubu kauss 2008 

1. Mērķis

Popularizēt golfu starp klubiem un golferiem. Attīstīt golfa klubu nozīmi Latvijas golfa vēsturē.

2. Nolikums

Katru klubu pārstāv 6 (seši) kluba biedri. Visi dalībnieki izspēlē 18 bedrītes. Kluba rezultātu iegūst summējot attiecīgā kluba komandas 6 dalībnieku netto rezultātus. Uzvar klubs ar mazāko netto summu. Papildus vērtējums ir klubu bruto sitienu summa. Izsitieni kungiem no dzeltenajiem un dāmām no sarkanajiem. Katrs klubs drīkst pieteikt vairākas kluba komandas.

3. Dalības maksa

Ls 12.- un laukuma green fee.

4. Vispārējie noteikumi

Spēlētāji viena turnīra laikā drīkst sevi pieteikt tikai vienam klubam. Kluba intereses drīkst aizstāvēt jebkurš Latvijā spēlējošs golferis, kas sevi pieteicis kādam no Latvijā esošajiem klubiem. Klubs piesaka dalībniekus līdz 19.09.2008. plkst. 17:00. Pieteikumā jānorāda golfera vārds, uzvārds un hcp. Pieteikties golfa laukuma „Saliena” reģistratūrā tel. +371 67160300, vai pa e-mailu office@salienagolf.com.

5. Kausa organizatori

AS DnB NORD Banka.

6. Tiesāšana

Sacensību galvenais tiesnesis Valdis Liepiņš.

7. Punktu skaitīšana

Klubu rezultātus nosaka summējot katra kluba spēlētāju netto rezultātus, vienāda rezultāta gadījumā notiek pārspēle, ko veic no katra kluba izvirzītais 1 spēlētājs uz 18. bedrītes. Spēlē līdz “pēkšņai nāvei”. Uzvar klubs ar mazāko rezultātu.

8. Apbalvošana

Uzvarētājklubs saņem AS DnB NORD Banka ceļojošo golfa klubu kausu. Pirmās trīs vietas saņem piemiņas kausus.

Labākais klubs sitienu vērtējumā saņem speciālu kausu un balvu.

Papildus vēl tiks izcīnītas Salienas golfa kluba dāvātās balvas par tuvāko sitienu 17. bedrītē un tālāko sitienu dāmām 18., bet kungiem 9. bedrītē.

9. Vieta un laiks

Sacensības notiek 21.09.2008. plkst. 10:00 Salienas golfa laukumā. Starts vienlaicīgi no visām bedrītēm.

Pēdējās izmaiņas , 15.09.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē