Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Sokolovskai dubultuzvara "Saliena Open"

Divas dienas ilgušajā "Saliena Open" pārbaudījumā pārliecinoši labākā izrādījās Monta Sokolovska, pārspējot konkurentus gan sitienu spēles, gan HCP neto ieskaitē. Divas dienas pēc kārtas nospēlējot labāk par savu hadikapu, Sokolovska turpināja virzīties pretim singla HCP.

Sitienu spēles ieskaitē divu dienu summā Sokolovskas rezultāts bija 163 sitieni (82+81), kas viņai ļāva par diviem sitieniem apsteigt otrās vietas ieguvēju Jan Gustafsson. Trešo vietu ar 167 sitieniem dalīja Guntis Šantars un Roberts Tiļuks.

Savukārt HCP neto ieskaitē Sokolovskai uzvaru nodrošināja 139 neto sitieni (70+69). Otro vietu guvušais Martin Tenzer atpalika par diviem sitieniem, bet trešais ar 144 neto sitieniem bija Nauris Driksna.

Pēc Salienas Kluba laukumā izspēlētajām divām kārtām Sokolovska samazināja savu handikapu no 11,7 līdz 10,8, pietuvojoties viencipara rādītājam.

Absolūti labākos rezultātus turnīrā sasniedza abi neamatieri Edward Charnock un Dāvis Puksts, summā nospēlējot ar 151 sitienu.

Savukārt "Viesturos" notikušajā Dāmu Desmitgades turnīra finālposmā, kas vienlaicīgi bija arī Dāmu kluba sezonas noslēguma sacensības, uzvaras divās handikapa grupās guva Daiga Puisīte un Jūlija Osmolovska.

Pēdējās izmaiņas , 14.09.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē