Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Ābelem LOK kauss

Aizvadītās nedēļas nogalē "Avotos" notikušajā Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidentu kausa izcīņā uzvarēja Latvijas pļavu golfa asociācijas prezidents Jurģis Ābele, savukārt dāmu konkurencē labākā bija Latvijas Golfa federācijas ģenerālsekretāre Santa Puče. Dienu vēlāk Ābele uzvarēja arī pļavu golfa čempionāta posmā Alūksnes pusē.

Kungiem otro un trešo vietu LOK kausa izcīņā sadalīja Roberts Vanadziņš un Vilnis Baltiņš seniors, bet dāmām trijniekā aiz Pučes iekļuva Linda Lapa un Līga Pāvula, informēja sacensību rīkotāji.

Pasākuma goda viesi un apbalvošanas ceremonijas vadītāji bija LOK goda prezidents Vilnis Baltiņš un LOK prezidents Aldons Vrubļevskis. Pagājušajā gadā, kad tika aizsākta LOK prezidenta kausa izcīņa, pirmo ceļojošo kausu izcīnīja Ainārs Počs.

Vrubļevskis uzrunā pauda pārliecību par golfa turpmāko attīstību Latvijā, jo ik gadu uzlabojas jauno spēlētāju prasmes, kā arī sacensību un golfa laukumu līmenis. "Esmu pieredzējis golfa pirmsākumus Latvijā un ticu latviešu censoņu potenciālam," pēc uzvarētāju apbalvošanas teica Vrubļevskis.

Savukārt Ābele lepojās ar Valmieru kā pilsētu ar plašu atpūtas iespēju spektru, bet Baltiņš seniors aicināja apzināties, ka golfs nav tikai spēle, bet dzīvesveids. 

Svētdien Ābele "Saļņos" palika nepārspēts Latvijas pļavu golfa čempionāta posmā, saasinot cīņu par sezonas titulu. Kurš kļūs par Latvijas pļavu golfa čempionu, noskaidrosies tikai šo sestdien pēdējā posmā "Zēmelēs". Trīs galvenie pretendenti Vanadziņš, Ābele un Gundars Rauza viens otram seko tikai ar viena punkta starpību. 

Pēdējās izmaiņas , 08.09.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē