Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Beļģijā beigās uz leju

Par vietām otrā desmita vidū Beļģijas "SAAB International Juniors" nebūtu īpaša pamata bērt pelnus uz galvas, tik žēl, ka rūgtākais biķeris spēcīgu dalībnieku turnīrā Latvijas golferiem tika pietaupīts pēdējai dienai. Gan Kārlis Broders, gan Krista Puisīte pēdējā no četrām kārtām bija lielākos plusos, tādēļ abi turnīra tabulā bez žēlastības tika atbīdīti krietni zemāk.

Ja Brodera rezultāts pēc pirmajām trim dienām bija -1 zem PAR, tad pēdējās 18 bedrītēs sekoja +8 virs PAR (80 sitienu), kas iepriekš trijniekā bijušajam junioram deva vairs tikai dalītu 14. vietu 81 dalībnieka konkurencē.

Par čempionu kļuvušais dānis Joachim Hansen četru kārtu summā bija vienīgais, kas nepalika plusos pret laukumu, un finišēja ar PAR atbilstošiem 288 sitieniem.

Savukārt Kristai Pusītei pēdējās 18 bedrītēs nācās tikt galā ar 81 sitiena (+9 virs PAR) nastu, kas summā deva +18 virs PAR un arī dalītu 14. vietu. Māra Puisīte ierindojās 32. vietā (+38 virs PAR) un bija pēdējā no katu pārvarējušajām dalībniecēm.

Meiteņu konkurencē pārliecinoši uzvarējušās spānietes Ana Fernandez de Mesa rezultāts četru dienu summā bija +2 virs PAR. Trīs tuvākās sekotājas atpalika par sešiem sitieniem.

Ar savu spēli Broders un Krista Puisīte šovasar tika pamanīti ne tikai Latvijā, tātad ieguldītais darbs atmaksājas, un atliek tikai turpināt ceļu uz savu mērķu sasniegšanu. Arī tad, ja gadās pakļaut sevi atsevišķu neveiksmju rūdījumam.

"SAAB International Juniors" rezultāti: http://www.sij.be/qualif.php?vyear=2008

Pēdējās izmaiņas , 31.08.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē