Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pārliecinoša uzvara Lietuvā

Spēku samērs attiecībās ar dienvidu kaimiņiem joprojām ir par labu Latvija, kas svētdien "Capitals Golf Club" guva pārliecinošu uzvaru valstu mačsacīkstē. Lai gan dažās atsevišķās cīņās pārsvars bija lietuviešu pusē, kopīgiem Latvijas komandas spēkiem tika panākta uzvara ar 12:4.

Komandu fourball spēlē Latvijai punktus par uzvaru guva Mikus Gavars/Valters Vilde, Roberts Tiļuks/Andris Zvans un Svens Markss/Mārcis Broders, bet Ivars Grunte/Kristaps Krištopans cīnījās neizšķirti. Sekojušajās foursome cīņās uzvarēja Tiļuks/Broders, Vilde/Zvans un Gavars/Grunte, bet Lietuva pirmo punktu par uzvaru varēja svinēt mačā pret Marksu/Krištopanu.

Līdz ar to jau pirms individuālajām divcīņām Latvijai bija solīds 6,5:1,5 pārsvars, kas dienas turpinājumā tika padarīts vēl lielāks.

Individuāli vēl pa punktam Latvijas komandas rēķinā sagādāja Krištopans, Vilde, Markss, Grunte un Gavars. Tiļuks cīnījās neizšķirti, bet par to, ka arī pretiniekiem ir nopietni nodomi, pārliecinājās Broders un Zvans.

Nav pamata šaubīties par lietuviešu nopietnajiem plāniem golfa turpmākajā attīstībā, tādēļ tikai atzinīgi var vērtēt kopīgas mačsacīkstes uzturēšanu. Kas zina, varbūt kādreiz pamostas arī igauņi...

Mačsacīkstes Lietuva - Latvija rezultāti: http://www.golfofederacija.lt/images/shop/filebrowser/File/macas_LTU-LAT-2008_rez.pdf

Pēdējās izmaiņas , 31.08.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē