Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Ar ieskatu rudens golfā

Vairāki desmiti golferu augusta pēdējo dienu bija izvēlējušies pavadīt "Viesturu" Desmitgades kausa izcīņas noslēguma posmā. Lietus šaltis ik pa brīdim mijās ar spožas saules stariem, pārbaudot spēlētāju naskumu pārģērbšanās mākslā, kā arī atgādinot, ka rudens dienās labi rezultāti tik viegli rokā nedosies.

Pavisam nedaudziem golferiem izdevās nospēlēt sava handikapa līmenī, vai labāk par to, bet krietni lielākam skaitam punktu vākšanā nepavisam nesekmējās.

Spēcīgākajā handikapu grupā kungiem uzvarēja Ivans Uļjanovs ar 35 stableford punktiem, bet 2. vietu, pateicoties labākam handikapam, izcīnīja 33 punktus guvušais Aigars Pērkums cīņā ar Ilmāru Nagli senioru.

Otrajā handikapu grupā (HCP 13-24) nepārspēts palika Modris Zvirbulis, kurš bija viens no trim turnīrā handikapus uzlabojušiem spēlētājiem. Savukārt trešajā grupā (HCP 25-36) olimpiskā konkurencē labākais bija Uldis Ķelle. Trešo vietu guva olimpietis Ivo Lakučs, palaižot sev priekšā vēl tikai Aivaru Krūmali.

Dāmām spēcīgākajā grupā (HCP 0-18) startēja tikai trīs golferes, toties rezultāti te handikapa aspektā bija visaugstvērtīgākie. Pa 37 punktiem savāca Monta Sokolovska un Indra Eniņa, bet labāka handikapa dēļ augstākajā vietā finišēja Sokolovska.

Otrajā dāmu grupā uzvarēja Diāna Lediņa, par solīdu sešu sitienu tiesu apsteidzot otro vietu guvušo Sandru Opiti.

Pēdējās izmaiņas , 31.08.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē