Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Broders trijniekā Beļģijā

Pēc piektdien "Royal Golf Club of Belgium" aizvadītās otrās kārtas Kārlis Broders dala 3. vietu "SAAB International Juniors" turnīrā. Latviešu tradicionāli iecienītajās sacensībās, apliecinot savu labo formu, Broders divu dienu summā nospēlēja ar -2 zem PAR. Savukārt māsas Krista un Māra Puisītes turas tuvāk rezultātu tabulas vidusdaļai.

Pirmās 18 bedrītes turnīrā Broders nospēlēja ar 70 sitieniem (-2 zem PAR), bet ceturtdien viņa rezultāts bija 72 sitieni. Pēc divām kārtām līderpozīcijas ar -4 zem PAR dala beļģis Dimitri van Doren un īrs Rory McNamara.

Turnīrā dalībnieku meistarības līmeni apliecina fakts, ka pirmajā četrdesmitnieka tikai seši spēlētāji nav ar plusa handikapu.

Savukārt Krista pēc pirmās dienas dalīja 23. vietu ar +6 virs PAR, bet Mārai +10 virs PAR deva dalītu 36. vietu. Otrajā kārtā Krista nospēlēja ar 75 sitieniem (+3) un pakāpās uz dalītu 19. vietu, bet Māras rezultāts bija 84 sitieni (+12), kas jauno golferi atvirzīja uz dalītu 48. vietu.

Pēc trešās kārtas turnīrā paredzēts kats - izšķirošajā kārtā spēlēs 60 puišu un 30 meiteņu. Turnīrā startēja 81 puisis un 51 meitene.

"SAAB International Juniors" rezultāti: http://www.sij.be/qualif.php?vyear=2008 

Pēdējās izmaiņas , 28.08.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē