Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Jansone ar cerībām uz katu

Pēc pirmās kārtas dāmu amatieru "British Open" Laura Jansone saglabā izredzes pacīnīties par kata pārvarēšanu un iekļūšanu piektdien paredzētajās finālsacensībās. Pirmās 18 bedrītes Ziemeļīrijā "Malone Golf Club" laukumā jūrmalniece izspēlēja ar 78 sitieniem, jeb +6 virs PAR.

Piektdienas 36 bedrīšu izspēlei kvalificēsies turnīra 40 labākās golferes, vai nedaudz vairāk dalītu vietu gadījumā. Pēc pirmās dienas augšpus provizoriskā kata bija spēlētājas ar +4 virs PAR, tātad otrajā raundā Jansonei 105 dalībnieču konkurencē jānospēlē vismaz par pāris sitieniem labāk.

Pēc pirmajām piecām bedrītēm Jansone vēl bija mīnusā (-1) pret laukumu, taču pirmo devītnieku noslēdza ar četriem bugijiem pēc kārtas, un arī 10. bedrītē rezultātam nāca klāt +1. Līdz finišam pieplusojās bugiji 13. un 15. bedrītē, kas summā deva +6 virs PAR un dalītu 52. vietu.

Divas līderes francūziete Audrey Goumard un britu golfere Claire Aitken nospēlēja ar -2 zem PAR.

Pēc starta dāmu amatieru "British Open" Jansone jau dosies uz Ameriku, jo 25. augustā jābūt uz vietas Austrumtenesijas valsts universitātē, lai sāktu trešo mācību gadu un atgrieztos augstskolas "Lady Bucs" golfa komandas sastāvā.

Pēdējās izmaiņas , 21.08.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē