Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Krištopans labākais midamatieros

Labākais no Latvijas midamatieriem "Hansabanka Latvian Open" Vilis Krištopans šajā nedēļas nogalē parādīja, ka formu nav zaudējis. Divu dienu cīņā "Ozo Golf Club" laukumā Krištopans, kurš gan "Hansabanka Latvian Open" laikā drīzāk sliecās sevi pieskaitīt jau senioriem, tuvāko konkurentu Tālivaldi Pētersonu apsteidza par trim sitieniem.

Pirmajā dienā izvirzījies vadībā ar 81 sitienu, otrajā kārtā Krištopans pozīcijas noturēja, nospēlēdams ar 77 sitieniem. Labākais rezultāts svētdien gan bija Pētersonam (74), tomēr LMT Latvijas amatieru čempionāta neformālais midamatieru čempions pirmajā kārtā bija zaudējis pārāk daudz, lai varētu apsteigt Krištopanu.

Otro vietu Pētersons nodrošināja ar summā veiktu 161 sitienu, bet trešais par divu sitienu tiesu tālāk finišēja Valters Vilde. Spēlēja arī Latvijā retāk redzami golferi - noslēdzot labāko duci, Sandis Ozoliņš pierādīja, ka viņa handikaps 13 ir atbilstošs arī spēlei paša laukumā.

Svētdien notikušajā "Group 4 Securicor Open" balvas dalīja handikapa spēles formātos. HCP 0-18 grupā handikapa neto spēlē uzvarēja Sergejs Rusaks, tālāk vietas trijniekā atstājot Vitautam Tučkum un Pētersonam. Laikam jau midamatieru čempionāta dēļ mazāk dalībnieku šoreiz bija HCP 19-36 grupā, kur stableford ieskaitē labākais bija Edgars Harimovs.

Savukārt dāmām stableford ieskaitē turnīra čempiones titulu izcīnīja Monta Sokolovska, par vienu punktu apsteidzot Jūliju Osmolovsku. Līdz trešajai vietai aizcīnījās Ingemāra Jansone.

"Group 4 Securicor Open" arī bija augusta pēdējais atklātais individuālais turnīrs "Ozo" laukumā. Pašās mēneša beigās vēl gan būs iespēja tiem, kam golfs nav individuāla aizraušanās,- "Ozo" gaidīs ģimeņu čempionāta dalībniekus.

Pēdējās izmaiņas , 16.08.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē