Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Labi rūkts!

Iespēja kādam Latvijas junioram itin drīz pacīnīties par puišu vai meiteņu „British Amateur Championship” uzvarētāja titulu vairs nešķiet tīrā fantastika pēc Kārļa Brodera un Kristas Puisītes šogad gūtajiem panākumiem. Jā, ceturtdiena abiem lieliskajiem spēlētājiem Britu salās bija sacensību pēdējā diena, taču Kristas spēlēšana astotdaļfinālā, vai Kārļa aizkļūšana līdz 1/16 finālam ir atbalsojusies Eiropā.

Vecākajai no māsām Puisītēm Skotijā nedaudz pietrūka, lai pieveiktu izraēlieti Laetitia Beck un  "Monifieth Golf Links" laukumā nonāktu turnīra astoņu labāko spēlētāju vidū. Pēc 15. bedrītes rezultāts bija neizšķirts, tomēr galotnē pārāka bija pieredzējušākā izraēliete, uzvarot ar 2UP.

Savukārt Broders Anglijā „Little Aston” laukumā spēlēja ar pērn puišu „British Amateur Championship” pusfinālā spēlējušo Cristiano Terragni, un itālietis guva uzvaru ar 2&1. Taču iekļūšana 32 spēcīgāko vidū tik un tā ir teicams panākums, kas motivēs turpmākajam darbam.

Beck dzimtenē jau 16 gadu vecumā nosaukta par vienu no desmitgades izcilākajām Izraēlas pārstāvēm sportā, nonākot vienā piecu personu sarakstā ar tādām sporta slavenībām kā „Chelsea” futbola kluba treneri Avraham Grant un izcilo basketbola speciālistu Pini Gershon. Turklāt pēdējos divus gadus Beck izmanto priekšrocības, ko visu gadu dod mācību apvienošana ar golfu Floridā. Junioru „British Open” Beck šogad guva trešo vietu.

Bet nu pietiks pārskaitīt svešus titulus – izskatās, ka pašiem savi nāk arvien tuvāk.

Pēdējās izmaiņas , 14.08.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē