Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Skotijā un Anglijā uz priekšu

Pilnā plaukumā rit cīņas zēnu un meiteņu „British Amateur Championship” turnīros Britu salās, kur bez panākumiem nav palikuši arī Latvijas spēlētāji. Krista Puisīte kvalificējās pirmajai izslēgšanas kārtai, bet Kārlis Broders jau pārvarējis pirmo play-off barjeru.

Skotijā „Monifieth Golf Links” laukumā startē gan Krista Puisīte, gan viņas jaunākā māsa Māra, kurai divu kvalifikācijas kārtu summā bija viens sitiens par daudz, tādēļ vieta izslēgšanas kārtā šoreiz gāja secen.

Divas kvalifikācijas kārtas Krista summā izspēlēja ar +9 virs PAR (76/77), bet Māras rezultāts bija +12 virs PAR (78/78). Ir zināms, cik neprognozējamas ir match-play spēles, taču arī divas kvalifikācijas kārtas spēja sagādāt pārsteigumus. Tā, piemēram, izslēgšanas kārtai nekvalificējās skotiete Carly Booth, kam bija zemākais handikaps turnīrā (HCP +3,1).

Kā apliecinājums Britu salu cienīgajam klimatam, lietus „Monifieth Golf Links” naktī pārpludināja divas bedrītes, tādēļ izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā, jeb 1/32 finālā tikšot spēlētas tikai 16 bedrītes.

Kristu pirmajā kārtā gaida tikšanās ar šveicieti Rebecca Huber, kura divas kvalifikācijas kārtas summā nospēlēja ar +3 virs PAR.

Savukārt puišiem „Boys’Amateur Championship” ir tīrs match-play bez kvalifikācijas sacensībām. Broders Anglijā „Little Aston Golf Club” laukumā veiksmīgi pārvarēja pirmo kārtu, kur spēlēja 128 pāri, par vienas bedrītes tiesu pārspējot Gary Anderson. Par vietu turnīra 64 spēcīgāko dalībnieku vidū Broderu trešdien gaida spēle ar vēl vienu no daudzajiem britiem Sam Robertshawe.

Pēdējās izmaiņas , 13.08.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē