Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Līderos Igaunija un Krievija

Pēc sestdien izspēlētajām otrās kārtas 18 bedrītēm vislabākajās pozīcijās cīņā par "Hansabanka Latvian Open" čempionu titulu ir Igaunijas un Krievijas golferi. Kungiem ar viena sitiena pārsvaru vadībā ir Paul Pohi, savukārt dāmām Gaļina Rotmistrova pirmo vietu notur ar piecu punktu pārsvaru pār Lauru Jansoni.

Gan Rotmistrova, gan Jansone otrajā kārtā nospēlēja ar +3 virs PAR atbilstošiem 75 sitieniem. Vienubrīd šķita, ka Jansonei izdosies konkurentes pārsvaru nedaudz sadeldēt, tomēr otrajā deviņniekā abas PAR 5 bedrītes pagādāja bugijus. Iespējams, Rotmistrova nav pārāk tālu no sava ceturtā "Latvian Open" titula, taču tam viņai vēl nepieciešama stabila spēle arī svētdien.

Savukārt kungu konkurencē situācija ir daudz spraigāka, jo Pohi tikai vienu sitienu zaudē Krievijas golferis Andrejs Pavlovs. Dienas labāko rezultātu sasniedza vēl viens igaunis - Egert Poldma, kurš nospēlēja ar +1 virs PAR (73 sitieni).

Kopējie rezultāti un starta laiki svētdienai aplūkojami 'Turnīru' sadaļā. Būtiski, ka starts vienlaicīgi būs no 1. un 10. tee. Visas trīs kārtas spēlēs 60 kungu un 18 dāmas.

Pēdējais dāmu flaits, kur Rotmistrovai un Jansonei kompānijā būs vēl cita krieviete Elizaveta Nikulina, startēs plkst. 9.30. Savukārt pus stundu vēlāk cīņu sāks galvenie pretendenti uz uzvaru kungu konkurencē - Pohi, Pavlovs un Poldma.

Otrajā flaitā no beigām spēlēs labākais no latviešiem Mikus Gavars, kurš līderim zaudē deviņus sitienus. Sestdien Gavars nospēlēja ar 78 sitieniem - tāpat kā Roberts Tiļuks.

Pēdējās izmaiņas , 09.08.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē