Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Ar vieglu nokdaunu

Bez atkāpēm īsti izaicinoši čempionāta apstākļi piektdien golferus sagaidīja "Hansabanka Latvian Open" pirmajā kārtā - brāzmains vējš, zibensātri grīni un sarežģītas karoga pozīcijas. Turklāt spēlējamā distance no tālākajām izsitiena vietām. Reti kuram bija nopietni argumenti, lai rezultātu kartiņā varētu rakstīt sev patīkamu rezultātu.

Dāmām ar +2 virs PAR atbilstošiem 74 sitieniem nospēlēja trīskārtējā "Latvian Open" čempione Gaļina Rotmistrova, kurai trīs sitienus zaudē vēl viena Krievijas golfere Marija Petrova, bet trešā ar 79 sitieniem ir Laura Jansone.

Pašreizējai titula īpašniecei Jansonei neveiksmīgas bija pirmās deviņas bedrītes ar 42 sitieniem. Otro deviņnieku Jansone uzsāka ar diviem bērdijiem, tomēr tālāk tik labi vairs negāja. Priekšā esošās konkurentes gan vēl nav ieguvušas tik lielu pārsvaru, lai viss būtu zaudēts, jo priekšā vēl divas spēles dienas.

Kungu konkurencē labākais no latviešiem ir Mikus Gavars, kurš dala 5. vietu ar 81 sitienu (+9 virs PAR). Uz lieliem panākumiem Gavars šoreiz necer - pēc viņa paša teiktā vēzienā pašlaik negribētas lietas ieviesušas plaukstu locītavu traumas, tādēļ sitieni iznāk tādi, kā iznāk.

Dalītās līderpozīcijās ir igaunis Paul Pohi un Krievijas golferis Andrejs Pavlovs, kuru rezultāts bija 75 sitieni. Trešais ir vācietis Sasha Schmidt ar 77 sitieniem.

Ar pirmās dienas rezultātu olekti mērot, kata robeža sestdien varētu būt tāda, ka dāmām katrā no pirmajām kārtām jānospēlē ne sliktāk par 100 sitieniem, bet kungi pretendentu vidū būs ar 110 sitieniem. Taču sestdien atkal jauna diena, un atliek gaidīt, ko tā nesīs.

Pēdējās izmaiņas , 08.08.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē