Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Lasi jaunāko "Golfs.lv"

Ja vasaras otrajā pusē no lielas spēlēšanas kādubrīd sāk pietrūkt spēku, atpūtā uzticams sabiedrotais būs „Golfs.lv” jaunākais numurs, kur ārlietu ministrs Māris Riekstiņš lielajā intervijā stāsta, kā nonācis starptautisko attiecību augstākajā līgā, un iepazīstina ar savu golfa pieredzi.

Kam bumbiņa golfa pārāk bieži lido ne tā gribētos, būs īpaši interesanti iepazīt inventāra ražotāju jaunāko piedāvājumu fērveja vudu un hibrīdu tirgū. Turklāt kā jau īstos testos, visas nūjas ir vērtētas, iedziļinoties gan to labākajās īpašībās, gan neaizmirstot to, kā pietrūkst līdz ideālam.

„Hansabanka Latvian Open” gaidās būs interesanti atskatīties uz notikumiem LMT Latvijas amatieru čempionātā, atsaucot atmiņā turnīru, kur tika dalītas vietas startam pasaules amatieru komandu čempionātā Austrālijā. Un, ja vēl kāds šaubās, vai mūsu juniori ir vislabākie, pēdējās neskaidrības kliedēs ieskats stila lapu atvērumos!

Kā no Greg Norman haizivs žokļiem izspruka vēl viens „Major” tituls, lasiet apskatā par „British Open” līkločiem. Savukārt golfa leģendu parādi turpina veselīgā dzīvesveida flagmanis Gary Player.

Kam miera nedod paša spēles meistarība, būs lietderīgi iepazīt Salienas pro Hakan Svensson padomus pareizai treniņa organizācijai, bet ceļotkāriem golferiem par Somijā piedzīvoto stāsta Dāmu kluba spēlētājas. Turpretim ar Latvijā gūtajiem iespaidiem dalās Leadbetter akadēmijas treneris Quintin van der Berg, un tas viss vēl ir tikai daļa no žurnāla piedāvājuma.

Pēdējās izmaiņas , 05.08.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē