Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Mačsacīkste Latvija - Lietuva pēc mēneša

Kopš Latvija kļuvusi no ziemeļiem nesasniedzami tāla, vienīgā cerība uz īstu starpvalstu match-play palika ar Lietuvas piedalīšanos. Tagad visi plāni ir saskaņoti, un komandām atliek vien izvēlēties sastāvus mačam Lietuva - Latvija, kas notiks augusta beigās "Capitals Golf Club" laukumā.

Treniņdiena Lietuvā plānota 29. augustā, dienu vēlāk latvieši laukumu varēs iemēģināt vietējā sponsoru HCP neto turnīrā, bet augusta pēdējā dienā risināsies valstu mačsacīkste.

Uzvarētāju mačsacīkstē noteiks 27 bedrīšu izspēlē - pa 9 bedrītēm foursome un fourball komandu cīņā un pēc tam vēl 9 bedrītes individuālajās divcīņās. Tātad tiks izspēlēti 16 punkti - pa četriem punktiem fourball un foursome, bet 8 punkti individuālajās divcīņās.

Komandā tiks iekļauti astoņi spēlētāji un kapteinis, kas Latvijas gadījumā būs Māris Gulāns. Komandas komplektēšanā sešas vietas atvēlēs labāko rezultātu guvējiem "Hansabanka Latvian Open", bet vēl divu golferu pieaicināšana būs kapteiņa kompetencē.

Manāmā rosība Lietuvas golfā liek iepauzēt ar drošas uzvaras solīšanu Latvijai, jo spēku samērs vairs nav tik krasi atšķirīgs kā pirms dažiem gadiem.

Pēdējās izmaiņas , 31.07.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē