Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Birkavs Vidzemes čempiona godā

Ar minimālu pārsvaru pār tuvāko konkurentu Gatis Birkavs nedēļas nogalē "Denderos" uzvarēja Vidzemes čempionātā. Turklāt, pateicoties turnīra nolikumam, kas paredzēja labāko noteikšanu arī cīņā par citām balvām, prāvais dalībnieku pulks lieliskajā vasaras dienā sveica vēl vairākus citus laureātus.

Vidzemes čempionātā sitienu spēles ieskaitē Birkavs finišēja ar 81 sitienu, kas ļāva par viena sitiena tiesu apsteigt Ilmāru Nagli senioru. Trešās vietas ieguvējs kļuva zināms pārspēlē, kur Valters Vilde pārspēja Edgaru Zālīti. Sešu bedrīšu laukumā tika izspēlēti trīs apļi.

Līdzšinējā vidzemnieku absolūtā čempiona Tālivalža Pētersona izredzes apraka "Denderu" 2. bedrīte (PAR 5). Otrajā aplī tur tika atstāti 11 sitieni, un revanšs neizdevās arī pēdējā aplī - 9 sitieni un vēlāk finišā 16. vieta.

Vidzemes kausu ar labāko HCP neto rezultātu (59) ieguva Einars Līsmanis, kurš kļuva arī par Valmieras kausa īpašnieku. Limbažnieku kauss pārliecinoši nonāca Vildes īpašumā, savukārt dāmu cīņā HCP neto ieskaitē labākā bija Ilga Tiknuse.

Pēdējās izmaiņas , 28.07.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē