Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Vieni iesildās, citi priecājas

Ar Skandināvijas profesionāļu meistarības iepazīšanu Pro-Am turnīrā ceturtdien aizsākās "Hansabanka Baltic Open" sacensību programma. Pirmā tās daļa gan vairāk bija orientēta uz iespēju klātienē baudīt augstas klases golferu spēli, apvienojot spēkus ar tiem vienā komandā. Uzvarēja "Mežaparka" četrotne, kuras iespaidīgs vilcējspēks bija Jonas Pettersson.

Kā Pro-Am labākais profesionālis Pettersson tika arī pie pirmās prēmijas, taču vairāk par 500 eiro, iespējams, viņu ielīksmoja paša rezultāts. "Ozo Golf Club" laukumu 28 gadus vecais zviedrs izspēlēja ar 67 sitieniem, jeb -5 zem PAR.

Visvairāk par Pettersson panākumiem priecājās viņa komandas biedri amatieri Igors Pedo, Arkādijs Krasovickis un Artūrs Skadats. Kopīgiem spēkiem kvartets pie uzvaras tika ar 85 stableford punktiem (katrā bedrītē ieskaitīja divu labāko komandas spēlētāju gūtos punktus).

Šogad ar otrās vietas dalīšanu nācās samierināties Rīgas Golfa skolai, kuras otrā komanda nospēlēja vienlīdz sekmīgi ar "Knauf" golferiem un savāca 83 punktus.

Atsevišķajā pro ieskaitē otro vietu guva ar LMT komandu spēlējušais Johan Bjerhag (68 stroke sitieni). Zem PAR nospēlēja arī Michael Jurgenson un Gustav Adell. Taču īstās cīņas profesionāļiem sāksies piektdien līdz ar pirmās oficiālās sacensību kārtas startu.

Jau pirmajā spēlētāju grupā plkst. 8 laukumā dosies Kārlis Broders, bet drīz vien viņam sekos arī Mikus Gavars un Reinholds Pīrāgs. Savukārt Dāvis Puksts un Artūrs Krukovs cīņā iesaistīsies pēcpusdienā.

Cerams, vismaz kādam no latviešiem turnīrs noslēgsies tikai svētdien - uz kata pārvarēšanu pretendē 141 golferis, tātad vairāk nekā puse dalībnieku svētdien šajos profesionālā golfa svētkos jau būs lieka.

Pēdējās izmaiņas , 24.07.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē