Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Grunte rāda 77

Spraunākais lēciens "Jaguar Open" sestdien izdevās Ivaram Gruntem, kurš ar 77 sitienu stroke rezultātu nodrošināja uzvaru stableford spēlē singlu handikapu kategorijā. Sitienu spēles izteiksmē tādu pat rezultātu sasniedza Rob Swedberg, taču zemāka handikapa un līdz ar to mazāk savākto stableford punktu dēļ viņam tika otrā vieta.

Trešo vietu spēcīgāko handikapu konkurencē "Ozo Golf Club" izcīnīja Kristaps Krištopans, kurš tikai pieticīgāka otrā deviņnieka dēļ rezultātu tabulā palika aiz Swedberg.

Nopietna konkurence valdīja arī HCP 11-20 grupā, kur ar 40 stableford punktiem pat nebija garantēta vieta trijniekā. Uzvarēja Valērijs Karpmans ar 41 punktu, bet Ingemāra Jansone ar tikpat rezultatīvu spēli mazāk veiksmīga noslēguma dēļ bija otrā. Pirmajās deviņās bedrītēs Jansones rezultāts bija +2 virs PAR, tādēļ nav brīnums, ka viņas handikaps no līdzšinējā HCP 14,9 tagad ir jūtami sarucis.

Trijnieku vidējo handikapu grupā noslēdza Klāvs Andersons, kurš bija veiksmīgākais finišētājs no trim golferiem, kuri turnīru noslēdza ar 40 punktiem.

Savukārt lielāko handikapu grupā iesācēja veiksme bija Ivara Gerharda pusē, taču par HCP 36 pēc šī panākuma būs vien jāaizmirst. Trijniekā iekļuva arī Krista Čače un Daniels Henilans.

Cīņā par hole in one viss aprobežojās ar pāris bērdijiem liktenīgajā 13. bedrītē, bet lielās balvas liktenī visi lielākie un mazākie 'gandrīz' neko nespēja mainīt.

Nākamajā nedēļas nogalē "Ozo Golf Club" laukums būs nodots profesionāļu un pieaicināto dažu labāko amatieru meistaru rīcībā - pienācis laiks tradicionālam "Hansabanka Baltic Open".

Pēdējās izmaiņas , 19.07.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē