Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Sestdien uz Jaguāriem

Debiju "Ozo Golf Club" laukumā sestdien piedzīvos "Jaguar Open", kur iekārots medījums noteikti būs arī hole in one automašīna. Ja par auto nonākšanu citās rokās drošas pārliecības nav, tad vismaz skaidri zināms, ka trīs uzvarētāji turnīrā būs noteikti. Taču šīs sezonas statistika rāda, ka arī iespēja trāpīt bumbiņu bedrītē ar vienu sitienu nav tikai tīri teorētisks jautājums.

Šogad 13. bedrītē reģistrēti divi hole in one, turklāt Kārlis Skalbergs to paveica LMT Latvijas amatieru čempionātā. Ir bijuši izcili precīzi sitēji arī citās bedrītēs, tādēļ nav pamata šaubīties, ka lielais brīdis tuvojas, tikai jautājums ir par to, kad tas notiks.

Stableford punktu spēle risināsies kungiem un dāmām kopējā konkurencē triju handikapa grupu ieskaitē. Tāpat kā pirms nedēļas "Carlsberg Open" arī šoreiz raitākai sacensību norisei starts būs vienlacīgi no 1. un 10. tee.

Rīkotāji atgādina, ka uz balvām, hole in one ieskaitot, varēs pretendēt tikai tie golferi, kuri spēlēs izlozē katram iedalītajā noteiktajā flaitā.

Jaguar Open 2008

 19. jūlijs – plkst. 8:00, Ozo Golf Club

1. Vadība

Sacensības organizē un tiesāšanu nodrošina Ozo Golf Club sacensību komiteja. Galvenais tiesnesis – Artūrs Krukovs. Hole in one tiesnesis – Inese Šermuka.

2. Laiks un vieta

Sacensības notiek Ozo Golfa Kluba laukumā 2008. gada 19. jūlijā. Sākums plkst. 8:00 no 1. un 10. bedrītes saskaņā ar izlozi. 

3. Dalībnieki

3.1. Sacensības notiek trīs HCP grupu ieskaitē.

3.2. Spēlētājiem HCP kartes obligātas.

3.3. Spēlētāji ar 2008. gada LGF izsniegtajām HCP kartēm iegūst LGF reitinga punktus.

3.4. Kopējais dalībnieku skaits ne vairāk par 100 (reģistrācijas apstiprinājums pēc pirmās rokas principa). Piedalās tikai amatieri.

4. Sacensību formāts un noteikumi

4.1. Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Ozo Golf Club vietējiem noteikumiem.

4.2. Sacensību formāts - Stableford punktu spēle. Sacensības notiek 3 handikapa grupās:

1.grupa – HCP 0 – 10

2.grupa – HCP 11 – 20

3.grupa – HCP 21-36

4.3. Sievietes un juniori līdz 12 gadiem spēlē no sarkanajām izsitienu vietām. Pārējie – no dzeltenajām izsitienu vietām. Latvijas junioru izlases dalībnieki spēlē attiecīgi no zilajām (meitenes) un baltajām (puiši) izsitiena vietām.

4.4. Pēc sacensībām spēlētājs savu spēles karti nodod sacensību komitejai kluba recepcijā (rezultātu apkopošanai).

4.5. Uz laukuma 13. bedrītes tiek izspēlēts „Hole in One” – automašīna Jaguar. Balvu izcīna spēlētājs, kas pirmais raida bumbiņu mērķī.

5. Vietu dalīšana

5.1. Katrā grupā uzvar tas spēlētājs, kurš savāc visvairāk stableford punktu. Apbalvoti tiek katras grupas pirmie trīs vietu ieguvēji. Grupas uzvarētājs saņem Jaguar Open kausu.

5.2. Ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu, uzvarētājs tiek noteikts pēc stableford punktu summas laukuma pēdējās deviņās bedrītēs (no 10 – 18). Ja summas ir vienādas, tiek ņemtas vērā laukuma pēdējās sešas bedrītes (13 – 18). Ja arī tur summas sakrīt – pēdējās trīs (16 – 18). Atkārtoti vienāda rezultāta gadījumā – punktu skaits pēdējā bedrītē (18). Ja uzvarētāju arī pēc tam nevar noteikt, tiek atkārtoti izspēlēta 18. bedrīte pēc „pēkšņās nāves” principa.

5.3.   Bumbiņu marķēšana obligāta.

6. Pieteikšanās un izloze

6.1. Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 2008. gada 17. jūlijam plkst. 15:00 Ozo Golfa kluba recepcijā vai pa tālr. 7394399

6.2. Izloze ir atklāta un galīga, un tā notiek 2008. gada 17. jūlijā plkst. 17:00

7. Starta laiki

Starts notiks saskaņā ar izlozi. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu. Spēlētāji starta vietu kārtību drīkst mainīt tikai ar turnīra rīkotāju atļauju, neievērojot šo nosacījumu, spēlētājs sacensībās piedalās ārpus konkurences, kā arī nevar pretendēt uz turnīra balvām – „hole in one” balvu ieskaitot.

8. Dalības maksa

8.1. Kluba biedriem, RGS audzēkņiem, Latvijas Juniora izlase iun sezonas karšu īpašniekiem – Ls 15.

8.4. Pārējiem – green fee + Ls 15,-

 Ozo Golf Club sacensību komiteja

 

Pēdējās izmaiņas , 16.07.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē