Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Vēl klīnika un izklaide

Tikušiem galā ar skarbajiem vējiem, Elīzai Vildei un Robertam Vanagam pēc "Junior Open Championship" sacensību noslēguma stresainākā pasākuma daļa jau ir aiz muguras. Latvijas juniorus pusdienlaikā gaida apmācība golfa klīnikā, bet vakarā risināsies turnīra saviesīgā daļa. Pēc tam vēl gaida lielā "The Open Championship" iepazīšana divu dienu garumā "Royal Birkdale" laukumā.

Turnīra otrajā kārtā vējš bijis trīsreiz trakāks nekā pirmajā sacensību dienā, vēsta Santa Puče. Tādēļ jo atzīstamāks ir Sudraba handikapu grupā (HCP 4-9) spēlējušās Vildes rezultāts (83) un finišs ar bērdiju 18. bedrītē.

Otrā kārta sagādāja smagus brīžus daudziem dalībniekiem. Junioru Solheim kausa komandā spēlējusī amerikāniete finišēja ar 82 sitieniem, bet pēc pirmās dienas vadībā bijusī un zem PAR nospēlējusī japāniete savāca 80 sitienu.

Savukārt Vanaga rezultāts otrajā dienā Bronzas grupā (HCP 10-18) bija 104 sitieni. Jaunais golferis tagad zinot visus iespējamos sitienus rafā, jo bumbiņa kritusi visneiedomājamākajās vietās. Taču vismaz divi smuki PAR arī bijuši.

Cigāru kūpinādams, laukumā manīts arī spānis Miguel Angel Jimenez, jo spēlētāju vidū bija PGA zvaigznes dēls.

“Junior Open Championship” rezultāti: http://www.randa.org/index.cfm?action=championship.order&id=8&cfid=14187644&cftoken=55175270

Pēdējās izmaiņas , 16.07.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē