Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Čempioni tronī

Laika pareģu drūmajās prognozēs svētdien neieklausījās prāva daļa golferu, kas startēja "Viesturu" atklātajā kluba čempionātā, un lielākot sasniedza labus rezultātus. Ar izcilākajām sekmēm principiālajā sitienu spēles ieskaitē varēja palepoties Reinholds Pīrāgs un Daiga Puisīte, kļūstot par turnīra uzvarētājiem. Balvas vairākās ieskaites grupās dalīja arī kluba biedru iekšējā konkurencē.

Citi Latvijas golfa jaunie līderi ir izklīduši pa sacensībām Eiropā un citām darīšanām, bet pārējie sāncenši Pīrāgam šoreiz bija pa zobam, un atgriešanos pēc ilgāka pārtraukuma "Viesturos" viņš atzīmēja ar 76 sitienu rezultātu. Par vienu sitienu atpalika Aigars Pērkums, kurs bija labākais no kluba biedriem kungu konkurencē. Jāpiebilst, ka šonedēļ Pērkumam jau bija viens zibenspanākums,- hole in one "Ozo Golf Club" 15. bedrītē.

Par trešo vietu notiktu pārspēle, ja vien Vilis Krištopans šādas nepieciešamības konstatēšanas brīdī vēl atrastos "Viesturos". Tā kā uz vietas bija tikai viens pretendents Harijs Bariss, viņš arī tika pasludināts par 3. vietas ieguvēju. Turklāt Bariss 78 sitienu rezultātu sasniedza kā HCP 15,5 spēlētājs.

Dāmu konkurencē abu meitu prombūtnes brīdī Daiga Puisīte parūpējās, lai galvenā balva tik un tā paliktu ģimenē. Čempiones uzrunā Puisīte atzina, ka pēc ilgiem sevis meklēšanas laikiem beidzot atkal bijusi sajūta, ka tas, kas tiek spēlēts, tiešām ir īsts golfs. Ja ne priekšpēdējās bedrītes īpašā attieksme, Puisītei nebūtu bijis iebildumu arī pret rezultātu, kas šajā gadījumā izvērsās par 81 sitienu.

Otrā labākā no dāmām bija Ingemāra Jansone, bet trešo vietu guva Monta Sokolovska. Dažādās citās iekšējās kluba nominācijās, kuru pamatā bija golferu gados mērāmā pieredze, pie balvas par pirmo vietu tika Jānis Ķuzāns, Sandra Opite un Monta Sokolovska, kā arī pa vēl vienam kausam stabilākam līdzsvaram saņēma Puisīte un Pīrāgs.

Salīdzinājumā ar pērno gadu dalībnieku skaits Kluba čempionātā "Viesturos" bija mazliet pieaudzis. Tā kā pēc gada nav gaidāmi Dziesmu svētki, cerams, konkurence nākamvasar vēl jo vairāk pieņemsies spēkā.

Pēdējās izmaiņas , 13.07.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē