Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Finišā pašās beigās

Eiropas meiteņu komandu čempionātā piektdien Latvijas kvartetam neizdevās vērst ko sev par labu, un pēc zaudējuma mājiniecēm skotietēm arī šoreiz nācās palikt pēdējām. Vienīgo uzvaru mačā pret Skotiju "Murcar Golf Club" laukumā izcīnīja Māra Puisīte, bet visās citās cīņās tika zaudēts.

Rīta pusē vispirms tika zaudēts divās komandu cīņās foursome formātā. Pretiniecēm piekāpās gan Krista un Māra Puisītes (2&1), gan Linda Dobele un Elīza Vilde (2&1). Uzreiz sekoja individuālās spēles, kurās ar savu pretinieci tika galā Māra (4&2), bet zaudēja Krista (5&3) un Linda (4&3). Summā zaudējums ar 1:4.

Tātad Latvijai 19. vieta tikpat daudz komandu konkurencē, un uz nākamo reizi jāatliek cerības beidzot izkļūt no pēdējās vietas. Taču ne jau viss rādās drūmās krāsās.

Pie pozitīvajām atziņām var pieskaitīt Dobeles sniegumu turnīrā, it īpaši ņemot vērā jaunās spēlētājas nelielo praksi starptautiskās sacensībās. Un visām meitenēm jācīnās tālāk par savu mērķu sasniegšanu, jo, kā saka, viss, kas mūs nenobeidz, padara mūs stiprākus.

Pēdējās izmaiņas , 11.07.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē