Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Trīs komandas zem PAR

"Viesturos" aizvadītajā "Sportland" Ģimeņu kausa izcīņas 3. posmā svētdien trim komandām scramble spēlē izdevās nospēlēt mīnusos pret laukumu, un tas ir šosezon nebijis gadījums. Galvenajā HCP neto ieskaitē uzvarēja Guntars Dobelis un Inga Redliha, bet sitienu spēlē visus konkurentus apspēlēja Ralfs un Guntis Šantari.

Šoreiz sacensības bija pulcējušas 16 komandas, taču Dobelim un Redlihai bija īpaši veiksmīga diena. HCP neto ieskaitē uzvarētāju rezultāts bija 54 neto sitieni (stroke 69) un viņi tuvākos konkurentus apsteidza par pieciem sitieniem. Otro vietu izcīnīja Lidija un Vitālijs Gavrilovi, bet trešā bija viņiem vienu sitienu zaudējusī Šantaru komanda.

Sīvāka konkurence izvērtās sitienu spēles ieskaitē, kur Šantaru rezultāts bija 67 sitieni, bet divus sitienus viņiem zaudēja Daiga un Aldis Puisītis, kā arī Dobelis ar Redlihu.

Jāatzīmē, ka Dobelis ar Redlihu uzvarēja jau otrajā posmā pēc kārtas, savukārt Jūlijai Osmolovskai un Aigaram Pērkumam pietrūka līdz hettrikam sitienu spēles ieskaitē. Uzvarējuši pirmajos divos sezonas posmos, šoreiz Pērkums un Osmolovska sitienu spēlē bija piektie.

Nākamnedēļ "Viesturos" risināsies pat divi individuāli turnīri, tiesa tik plašs piedāvājums attieksies tikai uz dāmām. Golferes ceturtdien izspēlēs sava "Viesturu" Desmitgades kausa 5. posmu, bet svētdien jau risināsies "Viesturu" Kluba čempionāts.

Pēdējās izmaiņas , 06.07.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē