Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Zvans nepārspējams "Samsung Open"

Pirmo reizi "Ozo Golf Club" risinājās "Samsung Open" turnīrs, kur sestdien labu rezultātu netrūka, taču Andra Zvana benefice bija īpaša. Izspēlējot laukumu ar stroke 77 sitieniem, Zvans savāca 41 stableford punktu un labāko handikapu grupā konkurentiem nebija aizsniedzams. Vēl 17. bedrītē Zvana rezultāts bija +1 pret laukumu, un viņš nebija vienīgais, kam LMT Latvijas amatieru čempionāta rūdījums acīmredzami nācis par labu.

Labāko handikapu grupā vienu stableford punktu Zvanam zaudēja otrās vietas ieguvējs Michael Tavis, bet trešais ar 38 punktiem bija Andris Cinis. Visi laureāti saņēma "Samsung" cienīgas balvas - pirmajai vietai kausu papildināja pamatīgs TV aparāts, bet uzvarētāja tuvākie konkurenti tika pie digitālas videokameras vai jaunākās paaudzes mobilā tālruņa.

Golfera sapņa cienīgos laika apstākļos gandrīz piektā daļa no nepilnā simta dalībnieku uzlaboja savu handikapu. Visiespaidīgāk tas izdevās diviem jaunās paaudzes golferiem. Edgars Bariss un Krista Čače attiecīgi HCP 11-20 un HCP 21-36 grupās savāca pa 46 stableford punktiem un kļuva par savu handikapa grupu uzvarētājiem.

Turnīrs izvērtās starptautisks ne tikai pēc dalībnieku sastāva, bet arī pēc balvu saņēmēju valstiskās piederības. Otrajā handikapu grupā otro vietu guva Dāmu kluba aicinātā somiete Aija Alenius, apsteidzot trijniekā Klāvu Andersonu.

Savukārt augstāko handikapu grupā uz otro vietu ar 43 punktiem pakāpās Vilnis Baltiņš seniors, bet trešais bija Roberts Vanadziņš. Tukšā gan nepalika neviens turnīra dalībnieks, tiekot pie noderīgiem suvenīriem.

Ar turnīru apmierināti bija arī "Samsung" pārstāvji, un "Ozo Golf Club" direktors Armands Puče prognozē, ka pēc nedēļas ne mazāk veiksmīgs izvērsīsies vēl viens debijas turnīrs "Carlsberg Open".

Pēdējās izmaiņas , 05.07.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē