Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Čempioni radio

Kaislības LMT Latvijas amatieru čempionātā nupat kā mazliet pierimušas un ir īstais laiks atskatīties uz trijās dienās "Ozo Golf Club" notikušo. Trešdien Latvijas Radio viesosies māsas Krista un Māra Puisītes, kā arī Kārlis Broders, lai dalītos savos iespaidos par aizvadīto turnīru, kā arī atgādinātu klausītājiem par golfu Latvijā un padalītos nākotnes plānos.

Latvijas amatieru čempioni Krista un Kārlis, kā arī Māra, kas tikai uz pēdējās bedrītes grīna piekāpās vecākajai māsai, tiešraidē būs dzirdami Initas Kresas raidījumā "Piespēle" no plkst. 18.30.

Māsas Puisītes Latvijā būs sastopamas vairs tikai dažas dienas, jo sestdien kopā ar Lindu Dobeli un Elīzu Vildi agri no rīta kapteines Lauras Kuplās pavadībā dosies uz Eiropas meiteņu (U-18) komandu čempionātu Skotijā.

Cerams, "Ozo Golf Club" gūtā prakse palīdzēs meitenēm cīņās "Murcar Links Golf Club" laukumā (PAR 72, course rating 73,5 slope 139, 5607 jardi no dāmu tee). "Ne iesācējiem, un ne mazdūšīgajiem," tā "Murcar Links" raksturots laukuma mājaslapā.

Netālu no Abedrīnas tradicionālajā links laukumā, kas nākamgad atzīmēs simtgadi, sacensību dienas būs no 8. līdz 12. jūlijam.

"Murcar Links" laukums: www.murcarlinks.com

Pēdējās izmaiņas , 02.07.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē