Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Broders pārņem vadību

Nospēlējis otrajā kārtā krietni veiksmīgāk nekā turnīra pirmajās 18 bedrītēs, vadību LMT Latvijas amatieru čempionātā sestdien pārņēma Kārlis Broders. Dāmām līderpozīcijas saglabāja Māra Puisīte, taču cīņā par čempionu tituliem favorītu pārsvars ir tik neliels, ka intriga svētdienai ir garantēta.

Broders sestdien finišēja ar 69 sitieniem, jeb -3 zem PAR, turklāt pirmo reizi oficiālās sacensībās nospēlējot 18 bedrītes bez bugijiem. Pēc paša līdera teiktā, tāpat kā pirmajā kārtā ne visai sekmējusies spēle uz grīniem. Ja vēl puteris būtu kārtīgi klausījis, rezultāta mīnusi varētu būt bijuši divtik lieli.

Savukārt Gavars izcēlās ar īglu 8. bedrītē un vēl pirms pēdējām trim bedrītēm pretendēja uz rezultātu zem PAR. Pēc finiša Gavars bija pikts, un kā nu ne, ja pēdējās trijās bedrītēs ir divkāršs bugijs, bugijs, bugijs. Neapmierināts ar savu spēli bija arī pēc pirmās dienas vadībā bijušais Pīrāgs, atzīstot, ka kļūdu tomēr bijis pārāk daudz.

Taču līdzšinējo Latvijas "Major" turnīru pieredze rāda, ka Brodera četru sitienu pārsvars pār Gavaru un sešu sitienu handikaps pār Pīrāgu nebūt nav tik liels, lai vietu sadalījumu uzskatītu par viegli prognozējamu.

Ceturtajā vietā noturējās Tālivaldis Pētersons, kam seko Baltijas viņa krasta latvieši. Veiksmīga diena bija Mārcim Broderam, kam 78 sitienu rezultāts ļāva pakāpties uz 9. vietu.

Dāmām dienas labākais rezultāts (73) bija Kristas Puisītes rēķinā. Vadību gan saglabāja ar 74 sitieniem nospēlējusī Māra, taču viņas pārsvars pār māsu saruka līdz diviem sitieniem. Par 10 sitieniem labāk nekā pirmajā dienā nospēlēja Linda Dobele (78), nodrošinot visu pirmo trijnieku juniorēm.

Kats šoreiz bija jautājums, kas attiecās tikai uz kungiem. Iekļūt to 60 golferu vidū, kas spēlēs visas trīs dienas, varēja ar 222 sitieniem, tātad vidēji 111 sitieniem 18 bedrītēs.

Svētdien čempionāta oficiālajā ieskaitē startējošie laukumā dosies no plkst. 8. bet uzvaras pretendentu flaiti pēc pirmās bedrītes tee lūkosies tuvāk pusdienlaikam. Dāmu vadošais trijnieks startēs plkst. 11.50, kungi - plkst. 12.

Starta laikos pēc to pirmās publicēšanas tika ieviesti daži precizējumi, kas ir jo būtiski Krištopanu ģimenei. Taču arī citiem nenāks par skādi vēlreiz aplūkot tee-times. Ja ne citus starta laikus, tad citu spēles partneru vārdus gan var gadīties ieraudzīt.

Pēdējās izmaiņas , 28.06.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē