Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Viss tik sākas

LMT Latvijas amatieru čempionāta sākums, iespējams, vēl spilgtāk nekā gaidīts apliecināja tēzi, ka nodarboties ar prognozēm pēc pirmās kārtas nav diez cik prātīga laika pavadīšana. Ja nu vienīgi dāmu konkurencē skaidri iezīmējās divas līderes, bet kungiem divu sitienu robežās ir pieci spēlētāji. Turklāt juniori necik tālu nav atrāvušies.

Čempionāta pirmajā dienā Latvijas “zelta fonda” golferi parādīja, ka pulvera viņiem gana arī cīņai grūti spēlējamā “Ozo Golf Club” laukumā, un tāpat vien vietas uz goda pjedestāla nevienam netiks atdotas.

Ne tā veiksmīgākā diena bija Mikum Gavaram un Kārlim Broderam, kuri abi nospēlēja ar +4 virs PAR un dala 2. vietu. Vadība ar 75 sitieniem (+3 virs PAR) izvirzījās Reinholds Pīrāgs, taču turpat vien netālu ar 77 sitieniem seko Tālivaldis Pētersons un Elias Vieglins.

Zem 80 sitieniem vēl nospēlēja Aldis Puisītis un Joachim Vieglins, kuri ar 79 sitieniem dala 6. vietu.

Dāmu konkurencē situācija ir skaidrāka un iepriekš paredzamāka – uz čempiones lauriem pretendē Māra un Krista Puisītes. Dienas labāko rezultātu sasniedza Māra, nospēlējot ar PAR atbilstošiem 72 sitieniem, bet Krista pēc pirmās kārtas atpaliek par trim sitieniem.

Cīņā par 3. vietu vadībā izvirzījusies septiņkārtējā Latvijas čempione Vineta Ruka (86 sitieni), apsteidzot Lindu Dobeli (88). Tālāk seko Elīza Vilde (91) un Daiga Puisīte (98).

Tātad Puisīšu ģimene pirmajā dienā izcēlās īpaši, visi iekļūstot sešiniekā. Summējot sešiniekus dāmām un kungiem, trešā daļa no šiem golferiem pieder pie Puisīšu klana.

Sestdien turnīra otrā kārta, un spēlētājiem ieteicams aplūkot starta laikus. Lai gan izmaiņu atšķirībā no iepriekš publicētā saraksta nav daudz, tās var izrādīties būtiskas.

Pēdējās izmaiņas , 27.06.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē