Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Woods sezona noslēgusies

Pasaules golfa ķeizars Tiger Woods pirmdien svinēja karjerā 14. "Major" uzvaru, triumfējot "US Open", taču nedēļas turpinājums pasaules rangu līderim izvērtās bēdīgāks. Trešdien publicētajā paziņojumā Woods darīja zināmu, ka gaidāmās operācijas dēļ 2008. gada sezonu uzskata par noslēgtu.

Jau "US Open" turnīrā Woods cīnījās ne tikai ar laukuma izaicinājumiem, bet arī pārbaudīja savu gribasspēku, lai izturētu sāpošās kājas radītās problēmas. Vēlāk pēc konsultācijām ar mediķiem Woods izlēma piekrist kreisā ceļgala operācijai, taču turnīros viņš varētu atsākt spēlēt tikai nākamgad.

Dakteriem nāksies labot vienu Woods ceļgala saiti. Pēc operācijas nepieciešamais rehabilitācijas periods ļaus superzvaigznei sadziedēt arī kreisā apakšstilba kaula plīsumu, kas, pēc mediķu domām, radies golferim pārāk strauji atgriežoties spēlē pēc ceļgala operācijas aprīlī.

Sāpju grimases Woods vaibstos bija redzamas "US Open" laikā, it īpaši 19 bedrīšu pārspēlē par čempiona titulu, kurā viņš "Torrey Pines" laukumā pieveica savu tautieti Rocco Mediate.

Pēdējās izmaiņas , 18.06.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē