Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Latvijai uzvara pār Pasauli

Tradicionālajā "Latvija vs. World" turnīrā cīņas turpinājums izrādījās krietni par labu Latvijas spēlētājiem, kas divas dienas Salienas Kluba laukumā ilgušajās sacensībās uzvarēja ar 15:9.

Pēc pirmajā dienā aizvadītajām fourball spēlēm rezultāts bija neizšķirts 3:3. Taču nākamajā pāru spēles formātā foursomes ar 4,5:1,5 pārāki bija Latvijas golferi, un viņu pretiniekiem pēdējā cerība palika individuālajās divcīņās. Taču arī pēdējā sacensību daļā parāki ar 7,5:4,5 bija Latvijas komandas spēlētāji.

Sacensībām bagātā nedēļas nogale bez turnīriem nepagāja arī "Viesturos", kur sestdien risinājās "Sportland" Ģimeņu kausa 2. posms. HCP neto ieskaitē scramble spēlē uzvarēja Guntars Dobelis un Inga Redliha, bet sitienu spēlē labāko scramble rezultātu sasniedza Aigars Pērkums un Jūlija Osmolovska, nospēlējot ar 71 sitienu.

Tā kā turnīri vienlaicīgi risinājās vairākos laukumos, spēlētāju bija mazāk, nekā pēdējā laikā ierasts. Turklāt Dāmu kluba komanda ir devusies uz savu gadskārtējo sadraudzības turnīru Somijā, tādēļ kungu īpatsvars turnīru rezultātu tabulās ir lielāks nekā parasti.

Pēdējās izmaiņas , 14.06.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē